ValueSource Partners on vuoden 2023 Hankintayritys!
ValueSource halusi ottaa koko henkilöstön mukaan strategiamatkalle  

Työyhteisön pääseminen mukaan organisaation ”strategiamatkalle” ei ole itsestäänselvyys. ValueSourcen johdolle henkilöstön osallistaminen ja sitouttaminen liiketoimintastrategian rakentamiseen oli kuitenkin alusta asti tärkeää useista syistä.   Ketteränä matalan hierarkian organisaationa olimme tottuneet hyödyntämään asiantuntijoidemme kokemusta ja näkemystä. Tiedostimme, että ihmiset, meidän asiantuntijamme, ovat tärkein voimavaramme – kasvumme ja menestyksemme edellytys.   Lue, miten strategiatyömme prosessi eteni ja mitkä ovat […]

Lue lisää
Seuraa meitä

ValueSource Akatemia – ponnahduslauta hankinnan uralle!

ValueSourcella monet nuoret ovat saaneet tärkeän ensikosketuksen oman alansa töihin. ValueSource Akatemian kautta tahdomme avata tuleville hankinnan ammattilaisille mahdollisuuden mielenkiintoisiin ja haastaviin tehtäviin hankinnan näköalapaikoilta.
ValueSource Akatemia - urapolkusi ponnahduslauta kohti huippua
ValueSource Akatemia on Turun yliopiston kanssa yhteistyössä rakennettu konsepti, joka tarjoaa toimitusketjun hallinnan tehtävistä kiinnostuneille nuorille alan opiskelijoille tai vastavalmistuneille mahdollisuuden työllistyä kiinnostavien tehtävien parissa alan ammattilaisten ohjauksessa.

 ValueSourcen kautta monet nuoret ovat saaneet tärkeän ensikosketuksen oman alansa töihin. Meillä työskentelevät nuoret toimivat niin oston, strategisen hankinnan ja logistiikan tehtävissä kuin konsultoinnin tehtävissäkin. Mahdollisuuksia on sekä kokoaikaiseen että osa-aikaiseen työskentelyyn joustavin työajoin. Myös monet päättötyöt ja gradut ovat saaneet toimeksiantonsa ValueSourcelta. 

ValueSource Akatemian kautta tahdomme avata tuleville hankinnan ammattilaisille mahdollisuuden mielenkiintoisiin ja haastaviin tehtäviin hankinnan näköalapaikoilta. Hyödynnettävissä oleva ValueSourcen Huippujengin osaaminen ja kollegoiden tuki tarjoaa vertaansa vailla olevat kehittymismahdollisuudet urapolulla. Ylläpidämme ja kehitämme henkilöstömme osaamista erilaisin koulutuksin. Lisäksi ketterä palkkiomallimme takaa myös sen, että panostus ja onnistumiset tuntuvat ja näkyvät kehityksen ja fiiliksen lisäksi myös palkkapussissa. 

Tutustu alta Supply Specialistina toimivan Lotan ja Sourcing Assistantina työskentelevän Nikon kokemuksiin.
’’
”ValueSourcen Akatemia on mainio konsepti, sillä se tarjoaa mahdollisuuksia saada esimerkiksi juuri sen kriittisen tärkeän ensikosketuksen oman alan töihin. Siten Akatemia edesauttaa opiskelijoidemme sujuvaa siirtymistä koulunpenkiltä menestykselliselle työuralle - vaikkapa hankinnan parissa!”

Harri Lorentz
Apulaisprofessori,
toimitusketjun johtaminen
Turun yliopisto ja Turun kauppakorkeakoulu.

Monipuolisuus tekee työstä kiinnostavaa ja äärimmäisen opettavaista
Tuotantotalouden insinööriksi valmistunut Lotta aloitti työskentelyn ValueSourcella pian valmistumisensa jälkeen. Supply Specialistin työnkuvassa Lotta pääsi työskentelemään osana toimitusketjun eri vaiheita. Laaja-alainen toimenkuva piti työn kiinnostavana ja toimitusketjun kokonaisuuden hahmottaminen oli todella opettavaista.
’’
“Valmistuin tuotantotalouden insinööriksi Turun Ammattikorkeakoulusta ja pian valmistumiseni jälkeen aloitin ValueSourcella Supply Specialistina.

Työssäni olen mukana toimitusketjun eri vaiheissa - monipuolisuus tekee työstä todella kiinnostavaa, mutta myös opettavaista. Erityisesti nautin siitä, että saan tehdä yhteistyötä eri toimijoiden kanssa asiakkaista toimittajiin ja oman firman sisällä. Auttaminen ja tunne siitä, että tuottaa toisille todellista lisäarvoa motivoivat minua eteen päin.

Mielestäni oma urani on saanut hyvän alun ValueSourcella. Perehdytykseni oli kattava ja vaikka työskentelenkin etänä, pystyn toimimaan todella itsenäisesti. Yhteydenpito on helppoa ja tukea on aina tarvittaessa saanut. Koen, että asiantuntijoista koostuvalta Huippujengiltä tulen saamaan vielä huiman määrän oppia ja apuja työssäni. 

Haluan kannustaa kaikkia niitä, jotka ovat urapolkunsa kynnyksellä. Uskon, että jokaiselle on oma paikka työelämässä, joten lähtekää rohkeasti siihen suuntaan, mikä itseänne todella kiinnostaa. Tärkeintä on, että seuraa omia tavoitteitaan ja unelmiaan.”

Lotta Heimola
Supply Specialist
Nordic ID

Koulunpenkiltä Sourcing Assistantiksi
Niko työskenteli vuoden verran Sourcing Assistantina ValueSourcen asiakasyrityksessä. Niko kiinnostui hankinnoista jo koulunpenkillä ja kun sopiva työpaikka tuli vastaan, ei hän aikaillut hetkeäkään. Mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävät ovat ruokkineet tunnetta siitä, että oikea suunta urapolulla on tullut valittua.
’’
“Opintojeni aikana Turun kauppakorkeassa kiinnostuin toimitusketjusta sekä hankinnoista ja huomasin, että tämä on minun juttuni. Löysin alaan liittyvän kiinnostavan työpaikkailmoituksen ValueSourcelta ja päätin hakea. Ennen kuin huomasinkaan, minulla olikin jo sopimus kädessäni ja työt Sourcing Assistantin / Junior Purchaserin toimenkuvassa ValueSourcen asiakasyrityksessä alkoivat. 

Sourcing assistenttina työskentelin Category Managerin oikeana kätenä. Työnkuvani oli todella monipuolinen ja opin huimasti. Hankintatiimissä työskentely, suuren organisaation työskentelytavat ja erityisesti toimittajien hallinta tuli tutuksi. 

Kiinnostavin projekti, jossa olin mukana, oli uusien komponenttitoimittajien valintaprosessi. Tiettyjen kriteerien perusteella toimittajaehdokkaat tiivistettiin prosessin aikana parhaisiin ehdokkaisiin, joista valinnat lopulta tehtiin. Mielestäni hankinnat ovat yksi valmistavan teollisuuden yrityksen tärkeimpiä kulmakiviä ja niihin pitäisi panostaa monessa paikassa paljon paremmin. 

Nyt noin vuoden mittainen urani ValueSourcen kautta on ollut minulle äärettömän merkittävä. Näen hyviä etenemismahdollisuuksia tulevaisuudessa, kun graduni valmistuu ja minulla on taskussani arvokasta kokemusta työelämästä. 

Työskennellessäni kokeneiden hankinnan ammattilaisten kanssa pääsin oppimaan monimutkaisistakin asioista kuten hintaneuvotteluista ja miten näihin voi valmistautua. Opin myös sopimusten laadinnasta erilaisia sopimusteknisistä seikkoja, joilla voidaan turvata ostajayrityksen puolta.

Suosittelen lämpimästi laittamaan hakemusta ValueSourcelle, mikäli toimitusketjut ja hankinnat kiinnostavat. Oppiminen työelämässä on aivan jotain muuta kuin koulunpenkillä istuessa - tästä saan erinomaiset eväät tulevaan.”

Niko Yli-Junnila
Sourcing Assistant ValueSourcen asiakasyrityksessä

Ura nousukiitoon ja heti!
ValueSource Akatemia on vielä kehityskaarensa alussa, mutta jo nyt lähes 10 alan opiskelijaa on löytänyt itselleen linkin työelämään ja saanut uransa nousukiitoon.
Varmistetaan, että tulevaisuudessa nähdään entistäkin kovempia hankinnan ammattilaisia. Tervetuloa mukaan kasvupolulle!
Teemme hankinnoista sinulle kilpailuedun.

ValueSource Partners Oy
Linnankatu 3B
20100 Turku
Y-tunnus: 2283239-3

Tel: +358 (0)10 420 1110
E-mail: info@values.fi
Ota yhteyttä
Tietosuoja
Seuraa meitä
© All Rights Reserved 2024 ValueSource Partners Oy