<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=154801&amp;fmt=gif">


Käännämme uutta lehteä hankinnan kentässä

Olemme kääntämässä täysin uutta lehteä hankinnan kentässä Suomessa. ValueSource tarjoaa hankinnat palveluna -> ensimmäisenä palveluntarjoajana yhdistämme osaajat, prosessit ja työkalut kokonaisuutena. Asiakas voi keskittyä omaan liiketoimintaansa, me hoidamme hankinnat. Palvelumallimme tuo kustannustehokkuutta itse tekemiseen, mutta ennen kaikkea tähtäämme hankinnan tuoman arvon kasvattamiseen, kuten jo yrityksemme nimikin velvoittaa! Haussa on nyt myös ennennäkemättömän paljon hankinnan osaajia. 

Ura yrityksessä, jossa juuri hankinnat ovat ydinosaamista

Olemme jo nyt mukana monessa: mm. investointi-, projekti- ja palveluhankinnoissa sekä hankinnan konsultoinnissa ja kehitystyössä. Palvelemme lukuisia Suomen johtavia yrityksiä, meillä on jo yli 200 asiakastoimeksiantoa takana ja 2018 meidän kauttamme hoitui asiakkaiden hankintoja 650M€ arvosta. Pääosalle asiakkaistamme tarjoamme hankinta-ammattilaiset eri tehtäviin tai suorarekrytoimme asiakkaalle osaajia, kun henkilö halutaan suoraan asiakkaan palkkalistalle. Lisäksi kevään mittaan uusi palvelumallimme on saanut positiivisen vastaanoton sekä uusien että nykyisten asiakkaittemme parissa, ja ensimmäiset pilotit ovat käynnissä.

 

"Yrityksessämme ja palvelumallissamme hankinta on ydinosaamista"  - Suvi Pekkinen, ValueSource

ValueSource on hankinta-ammattilaisten urakehitysautomaatti

Olemme rekrytoineet lähes 150 oston, hankinnan ja logistiikan osaajaa viimeisimpien vuosien aikana. Tämä on huikea luku ja ValueSource on tarjonnut nousujohteisen urakehityksen ja uuden näköalapaikan jo monelle Huippujengiläisellemme ja myös uudelle tekijälle. Olemme tästä ylpeitä – meidän kauttamme ura on lähtenyt nousuun, moni on saanut uuden tehtävän ja unelmia on toteutunut. Ja ennen kaikkea olemme ylpeitä osaavista tekijöistämme.

Uusi palvelumallimme tuottaa uudenlaista lisäarvoa asiakkaillemme, mutta se luo myös uusia mahdollisuuksia hankinta-ammattilaisille. Meidän yrityksessämme ja palvelumallissamme hankinta on ydinosaamista, mikä mahdollistaa myös yksilöiden oman osaamisen ja uran kehittämisen. Hankinta-ammattilaisemme pääsevät samalla näkemään eri yrityksiä ja toimialoja, mikä antaa oman lisämausteensa työhön. Unohtamatta koko tiimin ja kollegoiden tukea sekä sparrausmahdollisuutta alansa ammattilaisten kanssa.

 

Satu Koivisto, Business Process Consultant - uudenlaisia mahdollisuuksia kehittyä

Satu on ollut Hankinnan Huippujengin jäsenenä lähes kaksi vuotta ja viimeisimmissä tehtävissä kehitysrooleissa pörssiyrityksen hankintajärjestelmän käyttöönottoprojekteissa 2017-2019. Tutustu Sadun kuvaukseen työstään hankinnan ammattilaisena. "Projektityössä olen kartoittanut nykyprosesseja, miettinyt uusia prosesseja ja varmistanut että muutokset vastaavat yrityksen tarpeita. Määrittelin myös työkalujen toiminnallisuuksia yhteistyössä käyttäjien edustajien ja työkalun kehittäjien kanssa, valmistelin koulutusmateriaalia sekä ohjeistuksia niin uusille kuin nykyisille yrityksen työntekijöille ja olin apuna työkalun käyttöönottovaiheessa." 

"Uusin työprojektini on myös isossa hankinnan digitalisaatiohankkeessa Business Process Consultant tehtävissä. Koen, että olen oppinut lyhyessä ajassa paljon hankinnan digitalisaatiosta ja työkaluista, jotka tuovat mukanaan kaivattua uudistusta hankinnan pelikenttään. Minun urallani tämä on tuonut aivan uutta näkökulmaa ja uudenlaisen mahdollisuuden kehittyä. Usean vuoden kokemukseni oston ja strategisen hankinnan saralta on antanut vahvan pohjan auttaa yrityksiä hankinnan digitalisaatiossa. On hedelmällistä miettiä muutoksia, kun mielessä on niin itse prosessit ja työkalut kuin niiden takana olevat työntekijät, kolleegat, joiden päivittäiseksi avuksi uudistuksia myös tehdään. Onneksi asioita ei tarvitse pohtia yksin, vaan Huippujengin tukea on saatavissa."

 

Haussa muutoksentekijöitä, ihmissuhdetaitojen mestareita, analyytikkoja, kustannuspihistelijöitä ja businesshaukkoja.

Tulemme tekemään ennennäkemättömän suuren panostuksen Huippujengin osaamispohjaan

Meillä on haussa uusia osaajia tiimiimme – enemmän kuin koskaan 10 vuoden historiamme aikana! Rooleja löytyy aina lahjakkaista junnuista kokeneisiin teknisen hankinnan rooleihin. Me tarvitsemme muutoksentekijöitä, ihmissuhdetaitojen mestareita, analyytikkoja, kustannuspihistelijöitä ja businesshaukkoja. Onko tämä nyt ihan pehmeää puhetta – mistä tällaisia henkilöitä löytyy? Emme ole ollenkaan huolissamme, sillä ValueSource hankinnan korkeakoulun kautta me kasvatamme juuri näitä uusia lahjakkuuksia – niin nuoria uraohjuksia kuin myös kokeneita tositoimissa kannuksensa hankkineita kehäkettuja.

Kiinnostuitko? Olisiko polkumme yhteinen?

 

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä

  1. Tartu nopeaan rekrytointiiimme, jossa hankinta-alan talentit voivat jättää pelkät yhteystietonsa. Me otamme sinuun yhteyttä.
  2. Hukutko työmäärän alle? Nopea linkki resurssitarpeiden kartoittamiseen, ja pian saat ammattilaiset avuksesi hankintaprojekteihisi.

 

Tutustu myös :


Hankintasuunnitelman luominenTilaa blogi: