<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=154801&amp;fmt=gif">


Hankintaprojekteja ja kilpailutusta Baltiassa - suomalaisille ja virolaisille yrityksille

ValueSourcen Tallinnan toimistossa on täysi tohina päällä, ja uusia projekteja Piritan kaupunginosassa sijaitsevalla toimistollamme hoitavat Marge Saar, Raul Rand ja Ivar Soone. (Yhteystiedot löydät täältä). Margen työpäivät täyttyvät mm. tietopyyntöjen ja kilpailutusten operoinneista, Raulin vastatessa markkinoinnin ja myynnin aktiviteeteista Baltian alueella. Ivar tuo panoksensa liiketoiminnan strategiseen, alueelliseen suunnitteluun – Ivarilla on erittäin laaja akateeminen ja käytännön kokemus liiketoiminnan prosesseista. Raulin ja Ivarin johdolla olemme luomassa suhteita Baltian alueen yrityksiin, joissa on selkeästi potentiaalia ValueSourcen palvelujen hyödyntämiseen oman liiketoimintansa kehittämiseen. Myös alueelliset yhteenliittymät ovat vahvasti suunnitelmissamme ja toteutuksessa mukana, ja esimerkiksi Eestin konepajojen liittoon (Eesti Masinatööstuse Liit MTÜ) olemme luoneet aktiivisen keskustelukanavan. 

 

Useampia hankkeita käynnissä mm. koneistettavien metalliosien, lasertyöstettyjen leikkeiden ja teräsrakenteiden kilpailutuksiin sekä pitempiaikaisten toimittajasuhteiden luomiseen.

Kilpailutushankkeita ja toimittajasuhteiden luomista

Tallinnan toimistosta palvelemme kotimaisten asiakkaittemme Baltian alueelle liittyviä hankintatarpeita, ja tällä hetkellä meillä on useampia hankkeita käynnissä mm. koneistettavien metalliosien, lasertyöstettyjen leikkeiden ja teräsrakenteiden kilpailutuksiin sekä pidempiaikaisten toimittajasuhteiden luomiseen suomalaisten asiakkaidemme ja Baltian alueen toimittajien välille. Myös rakentamiseen liittyvien palvelujen kysyntä on kasvussa toimistomme työlistalla.  

 

Mikä hienointa, eestiläisten asiakkaidemme toimitusketjun alku kohdistuu myös Suomen suuntaan!

Eestiläisille asiakkaillemme teemme kilpailutuksia mm. rakennusteollisuuteen liittyen, sekä etsimme uusia toimittajavaihtoehtoja toimitusketjun kehityshankkeissa – ja mikä hienointa, eestiläisten asiakkaidemme toimitusketjun alku kohdistuu myös Suomen suuntaan! Yksi palveluntuottomme peruspilareista, investointihankinnat, on myös Tallinnan toimistollamme päivittäisellä työlistalla – esimerkkinä investointihankinnoista meillä on työn alla elintarviketeollisuuden tarpeisiin sopiva tuotantolinja, joka tullaan todennäköisesti hankkimaan kiinalaiselta tai korealaiselta toimijalta. Tässä hankkeessa seuraavana toimenpiteenä on toimittaja-auditoinnit ja -neuvottelut toimittajien tiloissa ennen lopullista järjestelmätoimittajan valintaa. 

 

Hankintatarpeita Baltiasta?

Mikäli sinulla on kiinnostusta ja hankintatarpeita Baltian maiden suuntaan, ole rohkeasti yhteydessä meihin – toteutamme kaikki hankkeemme Tallinnan ja Salon toimistojen asiantuntijoiden aktiivisella yhteistyöllä! 

Terveisin,

Juha-Matti, Marge ja Raul

 

marge

Marge Saar, Infospetsialist

marge.saar@values.fi
tel: +372 56 230 600

Marge vastaa tietopyyntojen ja kilpailutusten operoinnista.

 

Lue lisää investointeihin liittyen: Onnistu investoinneissa - investoinnin tarkka määrittely ratkaisee pelin

 

Tehdasinvestointien checklistTilaa blogi: