Hankintatoimen Asiantuntijapalvelu

Hankintatoimen kehittämisellä tuodaan nopeasti ja kestävästi viivan alle tulosta. Ulkopuolisen hankinta-asiantuntijan puolueettoman näkemyksen avulla pääset nopeasti jyvälle siitä, miten tulosparannusta kannattaa lähteä hakemaan.

Lue lisää hankintatoimen palveluista »

Hankintatoimen Resursointipalvelu

Aina ei kannata toimia epämukavuus-alueella - ainakaan yksin. Ammattitaitoinen resursointi tilanteen ja projektin mukaan nopeuttaa muutosten toteuttamista ja parantaa kustannustehokkuutta. Tiimiisi integroituvat hankinta-asiantuntijat lisäävät nopeasti koko tiimisi osaamista - sekä myös jaksamista kiiretilanteissa.

Lue lisää joustavasta resursoinnista »

Hankintatoimen Huippujengi

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä hankinnan ja toimitusketjun näköalapaikoilla. Meissä kaikissa asuu pieni yrittäjä ja konsultti. Olemme innostuneita, uteliaita ja haluamme auttaa toisiamme ja asiakkaitamme menestymään. Meitä on jo 50 ammattilaista ja toivomme, että sinänkin innostut ja liityt Huippujengiimme.  

Lue lisää »

client-valmet.png
port-of-helsinki
Outotec1.png
client-suunto.png
cargotec-1.png
client-dp.png
client-rinnekoti.png
client-paroc.png
Marioff logo small.png
enics3.png
client-maillefer.png
client-finferries.png
masku.png

Liity Huippujengiin

Ajankohtaista

Join our Talent Team

News

Tutustu meihin

Menestyksekkään toiminnan perustana ovat osaavat ja asiakkaan etuja puolueettomasti edustavat ammattilaiset. Tutustu meihin ja ota yhteyttä.

Klikkaa tästä  Tai soita 050 3252 606. Jutellaan lisää.