<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=154801&amp;fmt=gif">

Hankinnat palveluna

Prosessit Asiantuntijat Digitaaliset työkalut

Ensimmäisenä yrityksenä Suomessa tarjoamme hankinnat kokonaispalveluna (Procurement as a Service), joka sisältää hankinnan ammattilaiset, prosessit ja digitaaliset työkalut. Asiakkaanamme voit täysillä keskittyä liiketoimintasi johtamiseen, me hoidamme hankinnat ja operatiivisen ostamisen - aina ammattimaisesti ja tuloksellisesti. Me huolehdimme kokonaisuudesta palveluna - ilman huolia resursoinnista, työkaluista tai markkinoiden muutosten aiheuttamasta vaihtelusta.

AJANKOHTAISTA

Ajankohtaista - tuoreimmat blogit

webinaari-banneri-email

Tuloskunto nousuun 2021 -webinaarisarja

Webinaarisarjassa pureudutaan yrityksen kilpailukykyyn keskittyen sitä tehostaviin keinoihin sekä hankinnan ja fiksun ostamisen mahdollisuuksiin. Näistä webinaareista saat eväitä ja työkaluja hankintojen tuloksekkaaseen toteuttamiseen niin kilpailutusten kuin kehittämisenkin kautta. Webinaareissa on kuukausittain päivittyvät vinkit sekä uudet kiinnostavat asiakascaset!

 

4.11. Avaimet onnistuneeseen kilpailutukseen ILMOITTAUDU

11.11. Hankintastrategia liiketoiminnan ytimessä ILMOITTAUDU

18.11. Tuloksekas hankinnan kehittäminen ILMOITTAUDU

 

Tiedotamme uusista ja tulevista webinaareista kerran kuussa. Ryhtymällä Hankintaviestin tilaajaksi takaat, että saat hyvissä ajoin tiedon uusista tulevista webinaareistamme!

TILAA HANKINTAVIESTI

15-60%
Tuloskunnon parantaja: Kilpailutukset ja ostosopimukset ammattilaisten toteuttamana

Otamme kilpailutukset ja sopimustyön haltuun aikaasi säästäen.  Ammattilaisemme toteuttavat hankkeet vaatimusmäärittelystä aina uuden ostosopimuksen käyttöönottoon sekä tukevat yritystäsi muutosten läpiviennissä. Panostamme kokonaiskustannuksien optimointiin, tuomme kehitysnäkökulmaa ja mahdollistamme myös toimittajakentän osaamisen hyödyntämisen eduksesi. Ota yhteyttä, niin etsitään yrityksellesi uusia hankintakanavia sekä toimittajia ja kilpailutetaan tuloksellisesti. Ammattimaisen työmme tulokset kokonaiskustannuksien tehostamisessa ovat olleet yrityksille jopa 15-60%. Kerro meille, mitä sinä haluat saavuttaa ja me toteutamme.

Kilpailutus- ja sopimuspalvelumme soveltuu erityisesti tuotannon materiaaliostoihin ja alihankintaan.
Lue lisää >

Etsitkö hankinnan ammattilaisia pysyvään tai väliaikaiseen tarpeeseen?

Markkinatilanne on nostanut hankintojen merkityksen täysin uudelle tasolle ja yritykset ovat hienosti heränneet panostamaan ostamiseen, taktiseen hankintaan, osaamiseen ja resursointiin. Ei hätää - ValueSource tarjoaa hankinnan ammattilaiset joustavasti palveluna. Tarpeesi voi olla lyhytkestoinen sijaisuus, kiireapu tai taktinen valinta panostaa pidempiaikaiseen kehitykseen hankinnoissa.

Kerro lisää tarpeestasi - Klikkaa tästä nopein reitti asian hoitamiseksi >

Hankinnan Konsultointipalvelut

Puolueettoman näkemyksen ja nykytilan kartoituksen avulla pääset ripeästi liikkeelle ja saavutat tuloksia. Hankinta on meidän juttumme ja konsulttimme luotsaa läpi niin hankintastrategian kuin sen toteuttaamisen, joka yleensä on vaativa muutosmatka asiakkaalla. Suosimme sparraavaa ja käytännön ostetta kaikessa tekemisessämme.

Emme jätä koskaan asiakasta yksin kehityssuunnitelman kanssa. Voit myös hyödyntää asiantuntijoitamme ja hankinnan resursseja hankintastrategian jalkauttamisessa. Aloitetaan yhteistyö vaikka ValueSourcen suositulla hankintatoimen nykytilan kartoituksella.

Lue lisää

Hankinnan Resursointipalvelu - joustoa toimintaasi

Ammattitaitoinen resursointi tilanteen ja projektien mukaan nopeuttaa muutosten toteuttamista ja parantaa kustannustehokkuutta - tuo joustoa projekteihin, investointehin, poissaoloihin tai kausivaihteluun.

Tarjoamme hankintoihin tiimiisi integroituvat ammattilaiset ketteränä henkilöstöpalveluna yksittäisestä ammattilaisesta aina hankintojen ulkoistukseen asti. Kaikki hankinnan tehtävänkuvat hoituvat operatiivisesta ostajasta aina hankintajohtajaan. Uutena palveluna hoidamme myös hankinnan suorarekrytointeja, mikäli haluat ratkaista tarpeesi palkkaamalla juuri sen oikean henkilön.

Lue lisää

Hankinnan Huippujengi

Miltä kuulostaisi tehtävät hankinnan, oston tai toimitusketjun näköalapaikoilla? Me tarjoamme juuri kyseisiä tehtäviä. Huippujengissä olemme innostuneita, uteliaita ja haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään. Meitä on jo yli 30 ammattilaista ja haemme jatkuvasti uusia jäseniä hankinnan Huippujengiin. Tsekkaa avoimet tehtävät!

Lue lisää meidän tiimistämme

Käydään läpi juuri sinun tarpeita ja haasteita hankinnan sektorissa. Sovitaan, miten edetään

procurement solutions 

TAI SOITA MEILLE 010 420 1110