<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=154801&amp;fmt=gif">

Hankintatoimen Asiantuntijapalvelu

Hankintatoimen kehittämisellä saavutetaan ketterästi ja kestävästi tuloksia, jotka näkyvät esimerkiksi kannattavuutena, liiketoiminnan kehittymisenä ja riskienhallintana. Asiantuntijamme puolueettoman näkemyksen ja huippuosaamisen avulla pääset nopeasti liikkeelle ja saavutat tuloksia. 

 

Lue lisää hankintatoimen palveluista »

Hankintatoimen Resursointipalvelu

Ammattitaitoinen resursointi tilanteen ja projektien mukaan nopeuttaa muutosten toteuttamista ja parantaa kustannustehokkuutta. Tarjoamme toimitusketjuusi ja tiimiisi integroituvat ammattilaiset ketteränä palveluna yksittäisestä oston ammattilaisesta aina toimitusketjun ulkoistuspalveluun asti. Huom! Hoidamme myös hankinnan suorarekrytointeja.
 

 

Lue lisää joustavasta resursoinnista »

Hankintatoimen Huippujengi

Miltä kuulostaisi tehtävät hankinnan ja toimitusketjun näköalapaikoilla? Me tarjoamme juuri kyseisiä tehtäviä. Meissä kaikissa asuu pieni yrittäjä ja konsultti. Olemme innostuneita, uteliaita ja haluamme auttaa toisiamme sekä asiakkaitamme menestymään. Meitä on jo yli 40 ammattilaista ja toivomme, että sinänkin liityt Huippujengiimme. 

 

Lue lisää »

valmet1
port-of-helsinki
Outotec1.png
client-suunto.png
cargotec-1.png
client-rinnekoti.png
client-dp.png
client-paroc.png
Marioff logo small.png
enics3.png
client-maillefer.png
client-finferries.png
masku.png
transtech
exel
raute

Ajankohtaista

Join our Talent Team

News

Tutustu meihin

Menestyksekkään toiminnan perustana ovat osaavat ja asiakkaan etuja puolueettomasti edustavat toimitusketjun ammattilaisemme eli ValueSource Huippujengi. Toimimme osana asiakkaamme toimitusketjua ja integroidumme liiketoimintaan. Näin varmistamme, että menestymme ja kehitymme asiakkaidemme kanssa yhdessä. Tutustu meihin ja ota rohkeasti yhteyttä. Kartoitetaan yhteistyömahdollisuudet ja varmistetaan juuri paikkasi Huippujengissä.

Klikkaa tästä  Tai soita 050 3252 606. Jutellaan lisää.