<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=154801&amp;fmt=gif">

Hankinnat palveluna

Prosessit Asiantuntijat Digitaaliset työkalut

Ensimmäisenä yrityksenä Suomessa tarjoamme Hankinnat palveluna (PaaS, Procurement as a Service) kokonaisuutena, joka käsittää sekä hankinnan ammattilaiset, prosessit että työkalut. Voit keskittyä liiketoimintasi johtamiseen, me hoidamme hankinnat - aina ammattimaisesti ja tuloksellisesti.

75%
Hankinnan arvo voi olla jopa 75% yrityksen liikevaihdosta

Ovat ostotarpeesi isoja tai pieniä, investointeja tai kertaostoja, hankintapalvelumme hoitaa toimeksiannot puolestasi. Hankinnan ammattilainen tuntee markkinat, tavarantoimittajat ja hintatason. Saavutat nopeasti kestäviä tuloksia. Tutustu palveluumme tarkemmin.

Hankinnan Asiantuntijapalvelu

Puolueettoman näkemyksen ja nykytilan analysoinnin avulla pääset nopeasti liikkeelle ja saavutat tuloksia. Voit myös hyödyntää asiantuntijoitamme ja hankinnan resursseja hankintastrategian jalkauttamisessa. Aloitetaan yhteistyö vaikka ValueSourcen Tilanneanalyysistä.

Lue lisää

Hankinnan Resursointipalvelu

Ammattitaitoinen resursointi tilanteen ja projektien mukaan nopeuttaa muutosten toteuttamista ja parantaa kustannustehokkuutta. Tarjoamme hankintoihin tiimiisi integroituvat ammattilaiset ketteränä palveluna yksittäisestä oston ammattilaisesta aina hankintojen ulkoistuspalveluun asti. Hoidamme myös hankinnan suorarekrytointeja.

Lue lisää

Hankinnan Huippujengi

Miltä kuulostaisi tehtävät hankinnan, oston tai toimitusketjun näköalapaikoilla? Me tarjoamme juuri kyseisiä tehtäviä. Huippujengissä olemme innostuneita, uteliaita ja haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään. Meitä on jo yli 40 ammattilaista. Liity mukaan.

Lue lisää

Ajankohtaista

Join our Talent Team

News

Jutellaan lisää hankinnoista

cta timo