<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=154801&amp;fmt=gif">

Hankinnat palveluna

Prosessit Asiantuntijat Digitaaliset työkalut

Ensimmäisenä yrityksenä Suomessa tarjoamme Hankinnat palveluna (Procurement as a Service) kokonaisuutena, joka käsittää sekä hankinnan ammattilaiset, prosessit että digitaaliset työkalut. Voit keskittyä liiketoimintasi johtamiseen, me hoidamme hankinnat ja operatiivisen ostamisen - aina ammattimaisesti ja tuloksellisesti. Voit ulkoistaa hankintasi meille ja huolehdimme kokonaisuudesta palveluna - ilman huolia resursoinnista tai työkaluista tai markkinan muutoksien aiheuttamasta vaihtelusta. Täysin skaalautuva palvelu toimii tuloksellisesti - se linkitetään tuloksiin ja ostojen arvoon.

15-60%
Uutta! Kilpailutukset palveluna - tehokkaasti ja tuloksellisesti ammattilaisten toteuttamana

Otamme kilpailutukset ja hankinnat haltuun aikaasi säästäen. Tarjoamme kilpailutukset palveluna - tehokkaasti kilpailutusjärjestelmän ja hankinnan ammattilaistemme toteuttamana. Ota yhteyttä, niin etsitään yrityksellesi uusia hankintakanavia sekä toimittajia ja kilpailutetaan tuloksellisesti. Ammattimaisen hankintamme säästöt yrityksille jopa 15-60%. Kerro meille, mitä sinä haluat saavuttaa ja me toteutamme.

Kilpailutuspalvelumme soveltuu erityisesti tuotannon materiaaliostoihin ja alihankintaan. Lue lisää >

75%
Miksi hankintoihin kannattaa panostaa? Hankinnan arvo voi olla jopa 75% yrityksen liikevaihdosta ja merkittävä kilpailutekijä

Ovat ostotarpeesi isoja tai pieniä, investointeja tai kertaostoja, hankintapalvelumme hoitaa toimeksiannot puolestasi. Hankinnan ammattilainen tuntee markkinat, tavarantoimittajat ja hintatason. Saavutat nopeasti kestäviä tuloksia. Tutustu palveluumme tarkemmin.

Tarvitsetko nopeasti lisäresursseja tai uutta osaamista oston tai hankinnan tehtäviin?

Ovatko uudet projektit käynnistymässä? Kehitystehtävät pitäisi viedä maaliin, mutta ei ole henkilöä, joka ottaisi vastuun ja veisi muutokset käytäntöön? Mikäli kaipaat lisäresursseja tai uutta osaamista ostoihin tai hankinnan strategisia kysymyksiä ratkomaan - Me tarjoamme hankinnan ammattilaiset ketterästi palveluna ja nyt myös suorarekrytointina. Kerro tilanteestasi, toteutamme juuri sinulle soveltuvan ratkaisun.

Klikkaa ja kerro lisää tarpeestasi - Tästä nopein reitti asian hoitamiseksi!

Hankinnan Konsultointipalvelut

Puolueettoman näkemyksen ja nykytilan kartoituksen avulla pääset ripeästi liikkeelle ja saavutat tuloksia. Hankinta on meidän juttumme ja konsulttimme luotsaa läpi niin hankintastrategian kuin sen toteuttaamisen, joka yleensä on vaativa muutosmatka asiakkaalla. Suosimme sparraavaa ja käytännön ostetta kaikessa tekemisessämme.

Emme jätä koskaan asiakasta yksin kehityssuunnitelman kanssa. Voit myös hyödyntää asiantuntijoitamme ja hankinnan resursseja hankintastrategian jalkauttamisessa. Aloitetaan yhteistyö vaikka ValueSourcen suositulla hankintatoimen nykytilan kartoituksella.

Lue lisää

Hankinnan Resursointipalvelu - joustoa toimintaasi

Ammattitaitoinen resursointi tilanteen ja projektien mukaan nopeuttaa muutosten toteuttamista ja parantaa kustannustehokkuutta - tuo joustoa projekteihin, investointehin, poissaoloihin tai kausivaihteluun.

Tarjoamme hankintoihin tiimiisi integroituvat ammattilaiset ketteränä henkilöstöpalveluna yksittäisestä ammattilaisesta aina hankintojen ulkoistukseen asti. Kaikki hankinnan tehtävänkuvat hoituvat operatiivisesta ostajasta aina hankintajohtajaan. Uutena palveluna hoidamme myös hankinnan suorarekrytointeja, mikäli haluat ratkaista tarpeesi palkkaamalla juuri sen oikean henkilön.

Lue lisää

Hankinnan Huippujengi

Miltä kuulostaisi tehtävät hankinnan, oston tai toimitusketjun näköalapaikoilla? Me tarjoamme juuri kyseisiä tehtäviä. Huippujengissä olemme innostuneita, uteliaita ja haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään. Meitä on jo yli 40 ammattilaista. Liity mukaan.

Lue lisää

Ajankohtaista - tuoreimmat blogit

Join our Talent Team

News

Jutellaan hankinnoista ja sovitaan, miten edetään

procurement solutions 

TAI SOITA MEILLE 010 420 1110