<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=154801&amp;fmt=gif">

Hankinnat palveluna

Prosessit Asiantuntijat Digitaaliset työkalut

Ensimmäisenä yrityksenä Suomessa tarjoamme Hankinnat palveluna (PaaS, Procurement as a Service) kokonaisuutena, joka käsittää sekä hankinnan ammattilaiset, prosessit että työkalut. Voit keskittyä liiketoimintasi johtamiseen, me hoidamme hankinnat - aina ammattimaisesti ja tuloksellisesti.

15-60%
Uutta! Kilpailutukset - tehokkaasti ja tuloksellisesti ammattilaisten toteuttamana palveluna

Kilpailutukset ja hankinnat haltuun tehokkaasti aikaasi säästäen. Tarjoamme kilpailutukset palveluna - tehokkaasti kilpailutusjärjestelmän ja hankinnan ammattilaistemme toteuttamana. Ota yhteyttä, niin etsitään yrityksellesi uusia hankintakanavia sekä toimittajia ja kilpailutetaan säästöjä. Ammattimaisen hankintamme säästöt yrityksille jopa 15-60%. Kerro meille, mitä sinä haluat saavuttaa ja me toteutamme.

Palvelumme soveltuu erityisesti suoriin materiaaliostoihin ja alihankintaan. Lue lisää >

Laitetaan hankinnat kuntoon juuri nyt eikä ensi vuonna!

75%
Hankinnan arvo voi olla jopa 75% yrityksen liikevaihdosta

Ovat ostotarpeesi isoja tai pieniä, investointeja tai kertaostoja, hankintapalvelumme hoitaa toimeksiannot puolestasi. Hankinnan ammattilainen tuntee markkinat, tavarantoimittajat ja hintatason. Saavutat nopeasti kestäviä tuloksia. Tutustu palveluumme tarkemmin.

Tarvitsetko nopeasti lisäresursseja hankintaan?

Ovatko uudet projektit käynnistymässä? Kehitystehtävät pitäisi viedä maaliin, mutta ei ole henkilöä, joka ottaisi vastuun? Mikäli kaipaat lisäresursseja tai uutta osaamista ostoihin tai hankinnan strategisia kysymyksiä ratkomaan - Me tarjoamme hankinnan ammattilaiset ketterästi palveluna ja suorarekrytointina. Kerro tilanteestasi, toteutamme juuri sinulle soveltuvan ratkaisun.

Klikkaa ja kerro lisää - nopein reitti asian hoitamiseksi

Hankinnan Kehitys- ja asiantuntijapalvelut

Puolueettoman näkemyksen ja nykytilan kartoituksen avulla pääset nopeasti liikkeelle ja saavutat tuloksia. Voit myös hyödyntää asiantuntijoitamme ja hankinnan resursseja hankintastrategian jalkauttamisessa. Aloitetaan yhteistyö vaikka ValueSourcen suositulla hankintatoimen nykytilan kartoituksella.

Lue lisää

Hankinnan Resursointipalvelu

Ammattitaitoinen resursointi tilanteen ja projektien mukaan nopeuttaa muutosten toteuttamista ja parantaa kustannustehokkuutta. Tarjoamme hankintoihin tiimiisi integroituvat ammattilaiset eli hankintaresurssit ketteränä palveluna yksittäisestä ammattilaisesta aina hankintojen ulkoistuspalveluun asti. Hoidamme myös hankinnan suorarekrytointeja, mikäli haluat ratkaista tarpeesi palkkaamalla henkilön.

Lue lisää

Hankinnan Huippujengi

Miltä kuulostaisi tehtävät hankinnan, oston tai toimitusketjun näköalapaikoilla? Me tarjoamme juuri kyseisiä tehtäviä. Huippujengissä olemme innostuneita, uteliaita ja haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään. Meitä on jo yli 40 ammattilaista. Liity mukaan.

Lue lisää

Ajankohtaista - tuoreimmat blogit

Join our Talent Team

News

Jutellaan hankinnoista ja sovitaan, miten edetään

procurement solutions 

TAI SOITA MEILLE 010 420 1110