<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=154801&amp;fmt=gif">

Pysy muutosten mukana ja mielummin hieman edellä

Kasvu tai sopeuttaminen on aina haastava tehtävä - ja hallittu kasvu sitäkin haastavampi tavoite. Kustannukset nousevat helposti roimasti ennen kuin liikevaihto on riittävällä tasolla ja käyttökate kohdallaan. Toisaalta vahvassa kasvussa omien resurssien, oman osaamisen sekä toimitusketjun kumppaneiden tulee pysyä mukana muutoksissa ja palvelukyky ei saa notkahtaa - päinvastoin.

Tämä on samalla merkittävä mahdollisuus, johon ValueSource tarjoaa ratkaisut hankinnan kaikkiin tilanteisiin ja haasteisiin. Ei kannata toimia yksin epämukavuusalueella. Käännetään haasteet mahdollisuuksiksi kehitystoimenpiteillä ja hankinnan asiantuntijoiden joustavalla resursoinnilla yrityksesi tilanteen ja tarpeiden mukaisesti.

Voit varata itsellesi veloituksettoman 30 minuutin etätäaamisen, jossa asiantuntijamme kanssa voitte kartoittaa haasteet ja mahdollisuudet. Sitten tiedät, miten pääset eteenpäin omalla kehitysmatkallasi.

Varaa ilmainen 30 min tilannekartoitus

Hankintojen resursoinnin joustavuus vs. joustamattomuus

Joustava hankinnan ammattilaisten resursointi palvelumallilla on hyvä ratkaisu silloin, kun henkilöstön määrää on vaikea optimoida ja työkuorma vaihtelee. Palvelumme avulla voit skaalata hankintasi vastaamaan liiketoiminnan tarpeita - niin nousussa kuin myös laskussakin. ValueSource ammattilaiset tuovat heti tuottavaa panosta ja saat tilanteeseesi ulkopuolista näkemystä. Laitetaan hankintaresurssit kuntoon!

Lue lisää >>

Osaamisen kasvattaminen ja oikea-aikaisuus

Tiimiisi integroituvat ammattilaiset tuovat osaamista yritykseesi ilman, että rasitat omia työntekijöitäsi liikaa vaativassa muutoksessa. Samalla koko tiimisi osaaminen kasvaa ja voit käyttää oppimaasi tulevaisuudessa. Ammattilaisillamme on aina myös koko hankinnan Huippujengin tuki käytettävissään eli saat aina enemmän kuin yhden ammattilaisen osaamisen käyttöösi. Voit tilata meiltä myös juuri sinun yrityksellesi räätälöidyn valmennusohjelman.

Jaksamisen haaste

Työkuorma voi olla todellakin kova tämän päivän toimitusketjun ja hankinnan tehtävissä. Muutos on yleensä jatkuvaa ja luonnollisesti myös kuluttavaa. Kasvutavoitteet toimivat monelle motivaattorina, mutta voivat myös rasittaa ja stressata. Resursointi kannattaa pitää kunnossa ja joustavana. Hankinnan Huippujengin sparraus ja hankinnan ammattiresurssit auttavat!

Muutosten nopeuttaminen ja hallinta

Markkinat vaativat muutoksia joskus hyvinkin nopeasti.  Hankintastrategia päivitetään ja se pitää jalkauttaa. Resurssitarpeet ja osaamistarpeet vaihtelevat - tarvitaan uutta osaamista ja aikaa ei ole. Aina omat resurssit eivät muutoksiin riitä, kun nykyisetkin tehtävät on suoritettava. Lisäresursseilla saat lisää nopeutta muutosprosesseihin ja motivaatio yrityksessäsi muutosta kohtaan kasvaa. Joustava ratkaisu hankintojen resursointiin löytyy meiltä.

Hankinnan tuottama lisäarvo

Tulostavoitteiden kanssa et jää yksin vaan voit sparrata asioita ulkopuolisen asiantuntijan kanssa. Hankintatoimen terävöittämisellä saadaan nopeasti kilpailukykyä lisää, mikä luo hyvät edellytykset tulevaisuuteen. Hankintaa tulisi mitata lisäarvon tuoton eikä pelkkien säästöjen perusteella. Meiltä saat sparrauskaverin ja työkalut hankintojen digitalisoimiseksi.

Lue lisää >>

Tutustu miten hyödyntää menestyksekkäästi resursointipalveluja

Case Valmet Automotive ja Mercedes-Benz -automallien tuotantojen käynnistykset

valmet automative

Lataa

Etsitkö hankinnan ammattilaisia?

Varaa aika ja keskustellaan tarpeistasi!