Pysy muutosten mukana

Kasvu on haastava tehtävä - ja hallittu kasvu sitäkin haastavampi tavoite. Kustannukset nousevat helposti roimasti ennen kuin liikevaihto on riittävällä tasolla ja käyttökate kohdallaan. Toisaalta vahvassa kasvussa omien resurssien, oman osaamisen sekä toimitusketjun kumppaneiden tulee pysyä mukana muutoksissa ja palvelukyky ei saa notkahtaa - päinvastoin.

Tämä on samalla merkittävä mahdollisuus, johon ValueSource tarjoaa ratkaisut hankinnan kaikkiin tilanteisiin ja haasteisiin. Ei kannata toimia yksin epämukavuusalueella. Käännetään haasteet mahdollisuuksiksi kehitystoimenpiteillä ja asiantuntijoiden resursoinnilla yrityksesi tilanteen ja tarpeiden mukaisesti.

procurement solutions

Resursoinnin haaste

Joustava ammattilaisten resursointi on hyvä ratkaisu silloin, kun henkilöstön määrää on vaikea optimoida. Ammattilaiset tuovat heti tuottavaa panosta ja saat tilanteeseesi ulkopuolista näkemystä.

Lue lisää >>

Osaamisen kasvattaminen

Tiimiisi integroituvat ammattilaiset tuovat osaamista yritykseesi ilman, että rasitat omia työntekijöitäsi liikaa vaativassa muutoksessa. Samalla koko tiimisi osaaminen kasvaa. Ammattilaisillamme on aina myös koko hankinnan Huippujengin tuki käytettävissään.

Jaksamisen haaste

Muutos on yleensä myös kuluttavaa. Kasvutavoitteet toimivat monelle motivaattorina, mutta voivat myös rasittaa ja stressata. Eikä vähiten johtoa. Hyvä ulkopuolinen sparraus ja ammattiresurssit auttavat.

Muutosten nopeuttaminen

Markkinat vaativat muutoksia joskus hyvinkin nopeasti. Aina omat resurssit eivät muutoksiin riitä, kun nykyisetkin tehtävät on suoritettava. Lisäresursseilla saat lisää nopeutta muutosprosesseihin ja motivaatio yrityksessä muutosta kohtaan kasvaa.

Tuloksen varmistaminen

Tulostavoitteiden kanssa et jää yksin vaan voit sparrata asioita ulkopuolisen asiantuntijan kanssa. Hankintatoimen terävöittämisellä saadaan nopeasti kilpailukykyä lisää, mikä luo hyvät edellytykset hallittuun kasvuun.

Lue lisää >>

Tutustu miten hyödyntää menestyksekkäästi resursointipalveluja

Case Valmet Automotive ja Mercedes-Benz -automallien tuotantojen käynnistykset

valmet automative

Lataa