<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=154801&amp;fmt=gif">

Jo yli 150 toteutettua asiakasprojektia ja yli 120 rekrytointia

Olemme monessa mukana: investointi-, projekti- ja palveluhankinnoissa sekä hankinnan konsultoinnissa ja kehitystyössä eri toimialoilla. Digitalisaation vuoksi erityisen ajankohtainen ala on nyt ICT-hankinnat.  Tulevaisuudessa tulemme tarjoamaan asiakkaillemme vieläkin kattavampaa palvelua aina toimitusketjun hallinnan ja operatiivisen pyörittämisen ulkoistamiseen asti. Tähän kehityspolkuun tarvitsemme jatkuvasti uusia ideoita ja uutta osaamista.

Uusia projekteja alkaa koko ajan ja toteutettuja saadaan päätökseen tai ne muuttavat muotoaan asiakkaidemme liiketoiminnan mukana. Hankinnan Huippujengin tehtävissä ei tarvitse kokea leipääntymistä. Kokemus monenlaisista projekteista nostaa hankinta-asiantuntijoidemme osaamista jatkuvasti. Kehitymme yhdessä ja laajan verkostomme avulla tiedämme, mitä alalla tapahtuu seuraavaksi.

Olemme ylpeitä siitä, että hankinnan Huippujengiin on viimeisten kolmen vuoden aikana rekrytoitu jo yli 120 jäsentä, joista noin 80 on saanut huimaa nostetta urapolullaan ja saanut uuden tehtävän ValueSource asiakkaan palveluksessa.

"Työnteko ValueSourcella on tarjonnut minulle näköalapaikan eri asiakashankkeissa. Työpäivät ja projektit eivät toistu samanlaisina, joten työ pysyy vaihtelevana, mistä pidän. Samalla haasteensa tuo vaatimus omaksua nopeasti asiakkaan liiketoiminta ja sen erityispiirteet sekä yrityskulttuuri, johon pitää integroitua toimiakseen tehokkaasti asiakkaan edustajana. Leipääntymistä ei tässä työurassa ehdi kokea, jotkut kutsuvat sitä rutiiniksi...”

Heikki Karppila, hankinta-asiantuntija

Lue lisää Heikin näkemyksiä työstään

fill-arrow

Lupaus Huippujengille:

Tarjoamme nousujohteisen urapolun ja mahtavan tiimin tukemaan jokaista jengiläistä työtehtävissään. Arvostamme toinen toisiamme ja kehitymme yhdessä. Tarjoamme tulevaisuutta ja jatkuvuutta - kilpailukykyisesti.  

 

Arvokkaat arvomme

 
  • YHDESSÄ MENESTYMINEN    
  • OSAAMINEN    
  • KUNNIOITUS    
  • KASVU    
  • KEHITYS    
  • LUOTTAMUS    
clear-arrow

Projektit - “Mielenkiintoisia aikoja edessä”

Uusille asiakashankkeille määrittelemme työtehtävät, tavoitteet sekä osaajaprofiilit. Tiedämme, mitä tavoitellaan ja mitä meidän tiimiläisiltämme odotetaan. Pyrimme tekemään projektiin mukaantulon tiimiläisille mahdollisimman helpoksi.

Projektien kesto voi vaihdella kuukausista useampaankin vuoteen. Tavoitteenamme on, että projektin päättyessä uusi on jo odottamassa tai tehtävä jatkuu toisessa muodossa - ja usein näin onkin.

fill-arrow

Huippujengi 1 + 1 = 3

Yhdessä olemme enemmän. Huippujengissä meitä on jo yli 40 jäsentä ja lisäksi tuhansien ammattilaisten ja alalle tähtäävien koko ajan kasvava verkosto, jonka aktiiviset tekijät ja hakijat löydämme osaajapankistamme. Kaikissa meissä asuu pieni yrittäjä ja konsultti - olemme innostuneita, uteliaita ja meillä on aito tahtotila tuottaa asiakkaille tulosta sekä auttaa toisiamme. Puhallamme yhteen hiileen positiivisessa ja tasavertaisessa työyhteisössämme.


Asiantuntijoillamme on korkea ammattitaito ja tietotaito, jota jaamme keskenämme. Harvoin edes suuryrityksissä on yhtä laajaa ammatillista taustatukea saatavissa kuin tiimissämme. Vahvistamme tiedonvaihtoa sisäisillä webinaareillamme sekä keskustelemme online ajankohtaisista teemoista. Vertaistuki kollegojen kesken on todettu erittäin hyödylliseksi. Hyödynnämme lisäksi markkinadataa ja käytännössä hyväksi todennettuja hankintadokumentteja. Huippujengissä kehitymme kaikki entistäkin osaavammiksi ja halutuimmiksi ammattilaisiksi.

fill-arrow

Viihtyminen ja työssä jaksaminen

Teemme töitä vakavasti, mutta emme ryppyotsaisesti. Panostamme viihtyvyyteen, sillä jokaisen henkilökohtainen jaksaminen on meille tärkeää. Määrittelemällä selkeästi työtehtävät sekä tukemalla niissä, autamme tietysti eniten. Mutta myös yhteiset tapahtumat ja virkistyssetelit ovat konkreettisia panostuksia viihtymiseen.

ValueSource Partnersilla tehdään töitä vakavasti, muttei vakavamielisesti. Ammattitaitoinen työporukka luo yhteenkuuluvuutta ja leppoisan turvallisen työilmapiirin. Halutessa voi aina kysäistä kaverilta. ValueSource Partners omaa samat arvot kuin on itsellänikin elämässä. Työnteko on tällöin mielekästä, kun ei tarvitse käyttää omia resursseja ylimääräisiin säätöihin. Jos työnteko voi olla viihtyisää, niin tässä yrityksessä se on juuri sitä.”

Eija Etu-Seppälä, Hankinta- ja logistiikka-asiantuntija

fill-arrow

Pidämme Huippujengin kunnossa

Haluamme pitää huolta asiantuntijoistamme. Tarjoamme laajan työterveyshuollon, johon sisältyy myös erikoislääkärin palvelut ja hammashoitoa. Lisäturvana kaikille vielä laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus, jos jotain sattuisi tapahtumaan - ja sattuuhan sitä. Virikesetelejä voi hyödyntää vaikkapa omiin liikuntaharrastuksiin toiveidensa mukaan.

fill-arrow

Kilpailukykyinen palkkiomalli ja nouseva urapolku

Huippujengiläiset ovat meidän tärkein voimavaramme ja menestyksen kulmakivi. Meillä on kilpailukykyinen palkkaus ja tehtävistä riippuen sovittavissa myös tulossidonnainen palkkiomalli.

“Hankinnassa on tänä päivänä hyvät mahdollisuudet edetä hyvin, jos olet osaava tekijä.”  Sami Saario, hankinta-asiantuntija

Liiketoimintamme on projektiliiketoimintaa, ja projektit voivat olla isoja tai pieniä. Projektit eivät jatku loputtomiin, vaan niillä on selvä päätepiste. Tavoitteenamme on, että Huippujengin jäsenille löydetään uusia projekteja päättyvien jälkeen. Yleisesti voi sanoa, että yli 50% ammattilaisistamme jatkaa suoraan uudessa projektissa, neljännes lähtee joko muualle tai jatkaa asiakkaan rekrytoimana ja neljännes odottaa päiviä tai muutamia viikkoja uusia projekteja. Vain murto-osa jää odottamaan uusia tehtäviä pidemmäksi aikaa. Juuri nyt on todella kysyntää hankinnan osaajista. Ei ole salaisuus, että ValueSourcen kautta on siirtynyt mahtavien asiakkaidemme palvelukseen jo useita hankinnan ja ostotoimen ammattilaista. Ammattilaisillemme on kova kysyntä, mutta monet huippujengiläisistämme ovat halunneet pysyä osana vahvaa tiimiämme. Siitä olemme erityisen onnellisia.

Heikin urapolku on hyvä esimerkki, miten näköalapaikat ovat toteutuneet ja miten voi oppia uutta eri toimialoilta. Tutustu Heikin ja Eijan mielenkiintoisiin ja hyvin erilaisiin urapolkuihin >

“Olen ollut neljässätoista asiakasprojektissa viimeisen kuuden vuoden aikana. Lisäksi olen tehnyt palvelujen kehitystyötä ja back office -työtä kilpailutuksissa kollegoiden taustalla - auttaen toinen toistamme. Siirtyminen alalta tai organisaatiosta toiseen on ollut vain motivoivaa. Työn ja alan vaihtelu on ainakin minulle sopinut erinomaisesti.”

Heikki Karppila, hankinta-asiantuntija

fill-arrow

Tule mukaan

Jokainen projekti ja toimeksiantomme on erilainen. Varmaa on vain jatkuva muutos. Jokainen meistä voi löytää juuri sen oman urapolkunsa hankinnan Huippujengissä.

Tule mukaan Huippujengiin tai osaajaverkostoomme. Toimitusketjun ammattilaisille on kova kysyntä. Haemme jatkuvasti lisää uusia osaajia joukkoomme.

 

TUTUSTU AVOIMIIN TEHTÄVIIN

Avoin hakemus

 

Lisää aiheesta blogeistamme: