1+1=3

Hankintatoimi on muuttunut viime vuosina merkittävästi ja ohjaa yrityksen strategia sekä taloudelliset tavoitteet. Me varmistamme, että asiakkaamme saavuttavat huipputuloksia ja saavat erinomaista palvelua hankinnan kaikissa vaiheissa ja haasteissa.

Toimintamme perustuu osaaviin ja asiakkaan etuja puolueettomasti edustaviin hankinnan ammattilaisten Huippujengiin. Huippujengissä on jo yli 40 jäsentä ja etsimme jatkuvasti toimitusketjun ammattilaisia mukaan kasvavaan toimintaamme. Tuemme toinen toisiamme ja mahdollistamme koko tiimin osaamisen hyödyntämisen niin asiakkaamme kuin myös ValueSource Huippujengiläisen parhaaksi. Liity mukaan.  Lue mitä jäsenyys hankinnan näköalapaikalla tarjoaa.

Meille tärkeitä asioita

Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme menestymään ja tarjota hankintatoimen näköalapaikkoja Huippujengiläisillemme. Yhdessä kehitymme toimitusketjun no.1 asiantuntijapalveluyritykseksi ja hankintatoimen kumppaniksi. Meille tärkeitä arvoja ovat:

YHDESSÄ MENESTYMINEN     OSAAMINEN     KUNNIOITUS     KASVU     KEHITYS     LUOTTAMUS
                         

Juha-Matti_Alve_MV_kuva.png

Juha-Matti Alve
Toimitusjohtaja, Advisor

Investointihankintojen ja strategioiden kehittäjä sekä muutoksen valmentaja. Yli 15 vuoden kokemus ja insinöörin/MBA koulutustausta antavat vahvan pohjan auttaa asiakkaitamme menestymään.

Konsultointi, kehitys, valmennus

Mika Lahti
Senior Advisor, Konsultointi

Hankinnan johtamis- ja kehittämiskokemusta yli 20 vuoden ajalta eri yrityksissä ja eri tehtävissä kehityspäälliköstä aina hankintajohtajaan. DI koulutus yhdistettynä akateemiseen uraan ja vankkaan käytännön kokemukseen yrityselämästä siivittävät kehitys- ja konsultointiprojekteja.

Anne Takkunen ICT hankinta

Anne Takkunen
Senior Sourcing Manager, ICT

ICT ammattilainen, joka tarjoaa neuvotteluvoimaa ja taitaa IT-hankinnat vaativista järjestelmäsopimuksista yksittäisiin lisensseihin. Yli 20 vuoden ICT-palvelujen ja hankinnan kokemus, jota siivittää MBA tutkinto sekä kansainvälinen kokemus mm. HP, Nokia, Ericsson tehtävissä.

Timo Nieminen valuesource

Timo Nieminen
Asiakkuusjohtaja, ICT ostot

Asiakkaan nykytilan ja mahdollisuuksien kartoittaja. ICT-hankintojen asiantuntija, jolla hankintakokemusta epäsuorista palveluhankinnoista lähes 10 vuotta plus 10 vuotta tuotemarkkinoinnin ja tuotekehityksen tehtävistä.

Ostot, palveluhankinnat, epäsuorat ostot

Jarmo Hietala
Purchaser, Palveluhankinnat

Kansainvälistä hankintakokemusta lähes 20 vuoden ajalta niin tuotantoon kuin projekteillekin. Osaamista toimittajien kokonaisvaltaisesta hallinnasta ja yhteistyön organisoinnista. Positiivinen asenne, tradenomin tutkinto ja vahva kokemus siivittävät tuloksiin ostotehtävissä.

Juha-Matti_Alve_MV_kuva.png

Jouko Väinölä
Advisor, Indirect Sourcing, Hpj

Moniottelija, jolla vankkaa osaamista yli 25 vuoden ajalta hankintatoimen eri osa-alueilta mm. epäsuoran hankinnan eri tehtävät sekä tekniset hankinnat. Kansainvälistä ostotoimen oppia on kertynyt maailmalta mm. Kiina, UK ja USA.

Juha-Matti_Alve_MV_kuva.png

Heikki Karppila
Hankintapäällikkö

Tuloksellisen hankinnan teräksinen ammattilainen yli 15 vuoden kokemuksella. Laajassa osaamiskentässä niin teollisuuden tuotannolliset ostot kuin epäsuorien hankintojen laaja kirjo aina IT-järjestelmiin asti.

Eija_MV_kuva.png

Eija Etu-Seppälä
Logistiikkakoordinaattori

Kansainvälisen hankinnan ja logistiikan ammattilainen. Yli 10 vuoden kokemus ja agrologin koulutustausta siivittävät huippusuorituksiin.

Projektikoordinointi, ostaja

Kimmo Iirola
Projektikoodinaattori

Pitkäaikainen työkokemus Nokia/Microsoft tuotannon testausjärjestelmiin liittyvissä projekteissa, sekä tuotekehityksen ohjelmistoprojekteissa. Ketterä ohjelmistokehitys ja Lean ovat tuttua projektiosaamisen lisäksi.

Supply planning, material management

Sebastian Naumanen
Supply Planning Manager

Toimitusketjun nouseva ammattilainen. Kokemusta suorista ja epäsuorista hankinnoista - aina pienemmistä laitetoimitusprojekteista suuriin laitostoimituksiin. Vastuullinen, tehokas ja joustava tiimipelaaja.

Markkinoinnin hankinnat

Anna Tång
Sourcing Manager, Marketing

Ratkaisukeskeinen markkinointikategorian uusi ammattilainen, joka taitaa epäsuorat palveluhankinnat ja myös julkisen hankinnan prosessit sekä vaatimukset. KTM tutkinto hankintojen johtamisen pääaineesta luo vankan pohjan tuloksekkaalle tekemiselle.

Petri Väinölä-valuesource

Petri Väinölä
Senior Advisor

Globaalin hankintatoimen ja yritysjohdon huippuammattilainen. Mittavat näytöt mm. CEO positiot, hankintajohtajan roolit, kouluttajana ja mentorina useissa kansainvälisissä yrityksissä.

Projektit, mekaniikkasuunnittelu

Tapio Kauppi
Projektikoordinaattori

Mekaniikkasuunnittelun täysverinen ammattilainen. Yli 20 vuoden kokemus monipuolisista toimeksiannoista insinööritoimisto-maailmassa. Kaksitoista vuotta Nokian tuotekehitysosastolla parissa loi hyvän tuntuman myös kansainväliseen business-kulttuuriin.

hankintapäällikkö

Pekka Ruppa
Sourcing Engineer

Yli 20 vuoden kokemus ja hankintaketjun moniosaaja, jolla on vahvaa kokemusta myös laadunhallinnan tehtävissä mm. laatuinsinöörinä ja laatupäällikkönä.

Mikael Norrgård

Mikael Norrgård
Senior Sourcing Manageri, ICT

ICT-hankintojen ammattilainen yli 30 vuoden kokemuksella. Syvällistä osaamista mm. datacenter palvelut, ohjelmistot, konsultointipalvelut, ohjelmistokehityksen alihankinnat sekä vaativat IT ulkoistushankkeet monitoimittajaympäristöissä.

Juha-Matti_Alve_MV_kuva.png

Merja Lehtinen
Senior Purchaser

Monimuotoista kansainvälistä osaamista suorista materiaalihankinnoista, epäsuorista hankinnoista ja projektiostoista. Asiakaspalvelun ammattilainen, jolle kehitysprojektit ja asiakasyhteistyö ovat tuttua toimikenttää.

Juha-Matti_Alve_MV_kuva.png

Jari Kolsi
Project Procurement Manager

Teollisuuden kokemusta reippaat 20 v. ja siihen mahtuu tehtäviä tuotepäälliköstä aina terästehtaan johtamiseen. Prosessiteollisuuden syvällinen tunteminen, hankintakokemus ja SAP käyttökokemus antavat vakuuttavan pohjan haastaviin projektihankintoihin.

Eelis Kettinen valuesource

Eelis Kettinen
Logistiikkakoordinaattori

Tuotantotalouden nuori insinööri, jolla kokemusta karttunut logistiikan ja tilauskäsittelyn tehtäväkentästä. Erityisesti lähtevän logistiikan kokonaisuus aina pakkauksista kuljetusyritysten yhteistyöhön on hyvin hanskassa.

Suvi Pekkinen valuesource

Suvi Pekkinen
Kehitys-, hallinto- ja henkilöstöpäällikkö

Kansainvälisen osto- ja hankintatoimen, toimitusketjujen hallinnan, logistiikan, projektien ja taloushallinnon osaaja 20 vuoden kokemuksella. Liiketoimintaprosessien kehitys, hallintotehtävät, digitalisoituminen, HR ja rekrytoinnin sujuvuuden maestro ValueSourcella.

HR rekrytointi headhunting

Pia Korpineva
HR- ja hallinto, Spesialisti

HR-osaaja, yli 10 vuoden kokemus henkilöstöhallinnosta. HR-prosessien vankka tuntemus siivittää Huippusuorituksiin Huippujengissä. Ota yhteyttä, niin keskustellaan työmahdollisuuksista!
Tuomas Pokka

Tuomas Pokka
Project Procurement Specialist

Kansainvälisen projektihankinnan nouseva kyky aina sähkö- ja elektroniikkakomponenteista raskaisiin teräsrakenteisiin suurissa laitostoimituksissa. Kielitaito kattaa suomenkielestä japaninkieleen asti.

Logistiikka, logistiikkakoordinaattori

Sami Saloranta
Logistiikkakoordinaattori

Energinen ja reipas toimitusketjun ammattilainen logistiikan koordinointiin ja kustannusten kehittämiseen. Positiivinen asenne ja datanomin sekä insinöörin (AMK, logistiikka) tutkinnot antavat potkua tekemiseen.

Logistiikka, tilaus-toimitusketju, materiaalivirta

Vesa Varjonen
Logistiikkaspesialisti

Jämpti tilaus-toimitusketjun materiaalivirran hallinnoinnissa sekä palvelutasojen tuottaja. Kansainvälisten tuotantoteollisuusyritysten asiakaspalvelun, tuotannon ja logistiikan työtehtäväkokemukset. Tyky-aktiivina yhteisöön virkistävää pelihenkeä.

Helena Frilander

Helena Frilander
Project Procurement Manager

Laaja kokemus teollisuuden ja vähittäiskaupan hankinnasta. Erityisosaamista hankintaketjun vastuullisuudesta.

Ville Ampuja, komponenttiosto

Ville Ampuja
Tekninen Ostaja

Logistiikan ja oston uutta osaamista aina lähettämöstä vaativiin komponenttihankintoihin. Ostajan tehtävät sujuvat vauhdilla ja innokkaalla asenteella.  Ostokokemusta yli 3 vuotta ja taustalla tuore logistiikkainsinöörin (AMK) tutkinto.

Huippujengin uusi jäsen

Huippujengin uusi jäsen
ICT hankinnat

Tarjoamme laaja-alaisen kauttauksen ICT-hankinnan tehtäviä digitalisaation pyörteissä ja mahdollisuuksissa. Luotamme sinun hankintaosaamisen lisäksi myös IT-teknologioiden perusteiden tuntemiseen. Ensisijaisesti olet hankinnan ammattilainen ja olet valmis oppimaan uutta digitalisaation ihmeellisistä mahdollisuuksista.
https://www.values.fi/fi/rekrytointi

Procurement, purchasing

Juha Pennanen
Procurement Specialist

Teknisen ostamisen uutta osaamista ja intoa. Sujuvaa tilauskäsittelyä ja kilpailutuksia reippaalla otteella. Kokemusta myös logistiikan koordinoinnista ja tilauskäsittelystä aina toimitusvalvontaan.

Antti Laaksonen hankintainsinööri sourcing engineer

Antti Laaksonen
Sourcing Engineer, Investoinnit

Insinöörikoulutuksella ja yli 20 vuoden kansainvälisellä materiaali- ja hankintapuolen kokemuksella (koko työura yli 40 v). Osaamisalueena koko hankinnan kirjo strategian laadinnasta rutiinitilauksiin suorien, epäsuorien ja palveluhankintojen sekä logistiikan alueella.

Huippujengin uusi jäsen

Projektipäällikkö, Investointi - ja projektihankinnat

Sinä, joka olet projektihallinnan ammattilainen ja olet jo hankkinut näyttöjä teollisuuden parissa yli 5 vuoden ajalta. Teet tuloksia reippaalla asenteella ja tunnollisella tekemisellä kansainvälisessä ympäristössä. Kielitaitona Suomi, Englanti ja kaikki muu on isoa plussaa.
https://www.values.fi/fi/rekrytointi
Tekninen ostaja, palveluhankinnat

Huippujengin uusi jäsen
Ostaja, tekniset hankinnat

Etsimme Huippujengiin teollisuuden teknisiin ostoihin, alihankintaan, komponenttiostoihin sekä palveluhankintoihin uusia nousevia tähtiä. Olet innostunut ja nopea oppimaan - hae meille!

https://www.values.fi/fi/rekrytointi