<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=154801&amp;fmt=gif">

1+1=3

Hankintatoimi on muuttunut viime vuosina merkittävästi ja ohjaa yrityksen strategia sekä taloudelliset tavoitteet. Me varmistamme, että asiakkaamme saavuttavat huipputuloksia ja saavat erinomaista palvelua hankinnan kaikissa vaiheissa ja haasteissa.

Toimintamme perustuu osaaviin ja asiakkaan etuja puolueettomasti edustaviin hankinnan ammattilaisten Huippujengiin. Huippujengissä on jo yli 40 jäsentä ja etsimme jatkuvasti toimitusketjun ammattilaisia mukaan kasvavaan toimintaamme. Tuemme toinen toisiamme ja mahdollistamme koko tiimin osaamisen hyödyntämisen niin asiakkaamme kuin myös ValueSource Huippujengiläisen parhaaksi. Liity mukaan.  Lue mitä jäsenyys hankinnan näköalapaikalla tarjoaa.

Meille tärkeitä asioita

Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme menestymään ja tarjota hankintatoimen näköalapaikkoja Huippujengiläisillemme. Yhdessä kehitymme toimitusketjun no.1 asiantuntijapalveluyritykseksi ja hankintatoimen kumppaniksi. Meille tärkeitä arvoja ovat:

YHDESSÄ MENESTYMINEN     OSAAMINEN     KUNNIOITUS     KASVU     KEHITYS     LUOTTAMUS
                         

Juha-Matti_Alve_MV_kuva.png

Juha-Matti Alve
Toimitusjohtaja, Advisor

Investointihankintojen ja strategioiden kehittäjä sekä muutoksen valmentaja. Yli 15 vuoden kokemus ja insinöörin/MBA koulutustausta antavat vahvan pohjan auttaa asiakkaitamme menestymään.

Konsultointi, kehitys, valmennus

Mika Lahti
Senior Advisor, Konsultointi

Hankinnan johtamis- ja kehittämiskokemusta yli 20 vuoden ajalta eri yrityksissä ja eri tehtävissä kehityspäälliköstä aina hankintajohtajaan. DI koulutus yhdistettynä akateemiseen uraan ja vankkaan käytännön kokemukseen yrityselämästä siivittävät kehitys- ja konsultointiprojekteja.

Enni Oksanen

Enni Oksanen
Ostaja, ICT hankinnat

Ennin kuvaus on työn alla. Coming soon!

Timo Nieminen valuesource

Timo Nieminen
Asiakkuusjohtaja, ICT hankinnat

Asiakkaan nykytilan ja mahdollisuuksien kartoittaja. ICT-hankintojen asiantuntija, jolla hankintakokemusta epäsuorista palveluhankinnoista lähes 10 vuotta plus 10 vuotta tuotemarkkinoinnin ja tuotekehityksen tehtävistä.

Ostot, palveluhankinnat, epäsuorat ostot

Jarmo Hietala
Purchaser, Palveluhankinnat

Kansainvälistä hankintakokemusta lähes 20 vuoden ajalta niin tuotantoon kuin projekteillekin. Vahva medial-puolen ymmärrys laitevalmistusympäristössä. Osaamista toimittajien kokonaisvaltaisesta hallinnasta ja yhteistyön organisoinnista. Positiivinen asenne, tradenomin tutkinto ja vahva kokemus siivittävät tuloksiin ostotehtävissä.

Juha-Matti_Alve_MV_kuva.png

Jouko Väinölä
Advisor, Indirect Sourcing, Hpj

Moniottelija, jolla vankkaa osaamista yli 25 vuoden ajalta hankintatoimen eri osa-alueilta mm. epäsuoran hankinnan eri tehtävät sekä tekniset hankinnat. Kansainvälistä ostotoimen oppia on kertynyt maailmalta mm. Kiina, UK ja USA.

Juha-Matti_Alve_MV_kuva.png

Heikki Karppila
Hankintapäällikkö

Tuloksellisen hankinnan teräksinen ammattilainen yli 15 vuoden kokemuksella. Laajassa osaamiskentässä niin teollisuuden tuotannolliset ostot kuin epäsuorien hankintojen laaja kirjo aina IT-järjestelmiin asti.

VS-leadflow

Daria Barbanenkova
Logistics Specialist

Darian kuva ja kuvaus on työn alla. Coming soon!

Pekka Boström

Pekka Boström
Logistics Specialist

Pekan kuvaus on työn alla. Coming soon!

Project Procurement Manager

Minttu Frey
Project Procurement Manager

Mintun kuva ja kuvaus on työn alla. Coming soon!

Markkinoinnin hankinnat

Anna Tång
Sourcing Manager, Marketing

Ratkaisukeskeinen markkinointikategorian uusi ammattilainen, joka taitaa epäsuorat palveluhankinnat ja myös julkisen hankinnan prosessit sekä vaatimukset. KTM tutkinto hankintojen johtamisen pääaineesta luo vankan pohjan tuloksekkaalle tekemiselle.

Petri Väinölä-valuesource

Petri Väinölä
Senior Advisor

Globaalin hankintatoimen ja yritysjohdon huippuammattilainen. Mittavat näytöt mm. CEO positiot, hankintajohtajan roolit, kouluttajana ja mentorina useissa kansainvälisissä yrityksissä.

VS-leadflow

Mika Leppänen
Projektipäällikkö

Lisätietoja - Comin Soon!
hankintapäällikkö

Pekka Ruppa
Hankintapäällikkö

Hankintaketjun optimointi, mekaniikan/elektromekaniikan ostaminen, tuotekehitysprojektit. Myös laadunhallinta: toimittaja-auditoinnit, ISO9000 ja Six Sigma.

Mikael Norrgård

Mikael Norrgård
Senior Sourcing Manager, ICT

ICT-hankintojen ammattilainen yli 30 vuoden kokemuksella. Syvällistä osaamista mm. datacenter palvelut, ohjelmistot, konsultointipalvelut, ohjelmistokehityksen alihankinnat sekä vaativat IT ulkoistushankkeet monitoimittajaympäristöissä.

VS-leadflow

Matti Kinnula
Purchasing Specialist

Lisätietoja - Coming soon!

Juha-Matti_Alve_MV_kuva.png

Jari Kolsi
Project Procurement Manager

Teollisuuden kokemusta reippaat 20 v. ja siihen mahtuu tehtäviä tuotepäälliköstä aina terästehtaan johtamiseen. Prosessiteollisuuden syvällinen tunteminen, hankintakokemus ja SAP käyttökokemus antavat vakuuttavan pohjan haastaviin projektihankintoihin.

Katja Nokkanen valuesource

Katja Nokkanen
Ostaja

Tuleva MBA, jolla on kokemusta terästeollisuudesta yli kymmeneltä vuodelta. Tästä ajasta puolet on viihdytty hankinnan puolella ja toinen puoli taas lähempänä myyntiä. Varastonhallinta ja kansainvälinen kauppa luovat yhdessä tutun toimintaympäristön monellakin kielellä, mutta uuden oppiminen sytyttää silti joka kerta.
Suvi Pekkinen valuesource

Suvi Pekkinen
Hallinto- ja henkilöstöpäällikkö

Kansainvälisen osto- ja hankintatoimen, toimitusketjujen hallinnan, logistiikan, projektien ja taloushallinnon osaaja 20 vuoden kokemuksella. Liiketoimintaprosessien kehitys, hallintotehtävät, digitalisoituminen, HR ja rekrytoinnin sujuvuuden maestro ValueSourcella.

HR rekrytointi headhunting

Pia Korpineva
HR Spesialisti

HR-osaaja, yli 10 vuoden kokemus henkilöstöhallinnosta. HR-prosessien vankka tuntemus siivittää Huippusuorituksiin Huippujengissä. Ota yhteyttä, niin keskustellaan työmahdollisuuksista!
Logistics Specialist

Anne Lovén
Logistics Specialist

Lisätietoja - Coming soon!

Sourcing Manager, energy

Martta Laitinen
Sourcing Manager, Energy Services

Lisätietoja - Coming soon!
Purchaser, Investoinnit

Markku Suvanto
Purchaser, Investoinnit

Tuotantotalouden DI, jolla kohta 10 vuoden kokemus projektihankinnoista niin kokoonpanoteollisuudesta kuin laitosinvestoinneista.
Jari Tikkanen

Jari Tikkanen
Ostaja

Kerännyt kokemusta hankintatehtävistä merkittävien kotimaisten teollisuuden alan toimijoiden organisaatioista. Nykyisessä ostajan työssään erikoistunut komponenttiostoihin. Taustaa myös liiketaloudellisista työtehtävistä.
Hankintajohtaja CPO

Juha Vieno
Chief Procurement Officer

Kansainvälisen hankinnan ja logistiikan ammattilainen, jolla on hankintaosaamista 15 vuoden ajalta plus vankka tekninen osaaminen insinöörin & DI koulutusten myötä. Täsmäosaamista toimitusketjun optimointiin mm. varastokustannusten minimointi, eräkokojen optimointi ja tehokkaat logistiikkaratkaisut.
Logistics

Margarita Hyvärinen
Logistics Specialist

Lisätietoja - Coming soon!

VS-leadflow

Mika Heikkilä
Project Manager

Lisätietoja - Coming soon!

Satu Koivisto

Satu Koivisto
Hankintapäällikkö

Kansainvälisten yritysten hankintatoimen ammattilainen lähes 20 vuoden kokemuksella. Hankinnan kokonaiskuva on hallussa vuosien varrella eri rooleissa kerätyn kokemuksen ansiosta. Kokemusta löytyy ostotoiminnasta, esimiestehtävistä, strategisesta hankinnasta, projektityöskentelystä sekä hankinnan kehitystehtävistä. 
Equipment Project Procurement Manager

Henri Hasu
Equipment Project Procurement Manager

Lisätietoja - Coming soon!
Jonna Viherlampi

Jonna Viherlampi
Purchasing Specialist, ICT

Lisätietoja - Coming soon!

Maiju Simola

Maiju Simola
Tekninen Ostaja

Lisätietoja - Coming soon!

Tekninen ostaja, palveluhankinnat

Huippujengin uusi jäsen
Ostaja, tekniset hankinnat

Etsimme Huippujengiin teollisuuden teknisiin ostoihin, alihankintaan, komponenttiostoihin sekä palveluhankintoihin uusia nousevia tähtiä. Olet innostunut ja nopea oppimaan - hae meille!

https://www.values.fi/fi/rekrytointi

Timo Reihe

Timo Reihe
Sourcing Manager, Professional Services

Lisätietoja - Coming soon!

sourcing, components

Sakari Nyberg
Senior Sourcing Manager

Lisätietoja - Coming soon!

Sourcing, Maintenance, Investments

Siru-Sue Seppänen
Sourcing Manager, Maintenance and Investments

Lisätietoja - Coming soon!

VS-leadflow

Nina Oksanen
SAP Specialist

Lisätietoja - Coming soon!