<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=154801&amp;fmt=gif">

1+1=3

Hankintatoimi on muuttunut viime vuosina merkittävästi ja ohjaa yrityksen strategia sekä taloudelliset tavoitteet. Me varmistamme, että asiakkaamme saavuttavat huipputuloksia ja saavat erinomaista palvelua hankinnan kaikissa vaiheissa ja haasteissa.

Toimintamme perustuu osaaviin ja asiakkaan etuja puolueettomasti edustaviin hankinnan ammattilaisten Huippujengiin. Huippujengissä on jo yli 40 jäsentä ja etsimme jatkuvasti toimitusketjun ammattilaisia mukaan kasvavaan toimintaamme. Tuemme toinen toisiamme ja mahdollistamme koko tiimin osaamisen hyödyntämisen niin asiakkaamme kuin myös ValueSource Huippujengiläisen parhaaksi. Liity mukaan.  Lue mitä jäsenyys hankinnan näköalapaikalla tarjoaa.

Meille tärkeitä asioita

Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme menestymään ja tarjota hankintatoimen näköalapaikkoja Huippujengiläisillemme. Yhdessä kehitymme toimitusketjun no.1 asiantuntijapalveluyritykseksi ja hankintatoimen kumppaniksi. Meille tärkeitä arvoja ovat:

YHDESSÄ MENESTYMINEN     OSAAMINEN     KUNNIOITUS     KASVU     KEHITYS     LUOTTAMUS
                         

Juha-Matti_Alve_MV_kuva.png

Juha-Matti Alve
Toimitusjohtaja, Advisor

Investointihankintojen ja strategioiden kehittäjä sekä muutoksen valmentaja. Yli 15 vuoden kokemus ja insinöörin/MBA koulutustausta antavat vahvan pohjan auttaa asiakkaitamme menestymään.

Konsultointi, kehitys, valmennus

Mika Lahti
Senior Advisor, Konsultointi

Hankinnan johtamis- ja kehittämiskokemusta yli 20 vuoden ajalta eri yrityksissä ja eri tehtävissä kehityspäälliköstä aina hankintajohtajaan. DI koulutus yhdistettynä akateemiseen uraan ja vankkaan käytännön kokemukseen yrityselämästä siivittävät kehitys- ja konsultointiprojekteja.

Anne Takkunen ICT hankinta

Anne Takkunen
Category Manager, ICT hankinnat

ICT ammattilainen, joka tarjoaa neuvotteluvoimaa ja taitaa IT-hankinnat vaativista järjestelmäsopimuksista yksittäisiin lisensseihin. Yli 20 vuoden ICT-palvelujen ja hankinnan kokemus, jota siivittää MBA tutkinto sekä kansainvälinen kokemus mm. HP, Nokia, Ericsson tehtävissä.

Timo Nieminen valuesource

Timo Nieminen
Asiakkuusjohtaja, ICT hankinnat

Asiakkaan nykytilan ja mahdollisuuksien kartoittaja. ICT-hankintojen asiantuntija, jolla hankintakokemusta epäsuorista palveluhankinnoista lähes 10 vuotta plus 10 vuotta tuotemarkkinoinnin ja tuotekehityksen tehtävistä.

Ostot, palveluhankinnat, epäsuorat ostot

Jarmo Hietala
Purchaser, Palveluhankinnat

Kansainvälistä hankintakokemusta lähes 20 vuoden ajalta niin tuotantoon kuin projekteillekin. Vahva medial-puolen ymmärrys laitevalmistusympäristössä. Osaamista toimittajien kokonaisvaltaisesta hallinnasta ja yhteistyön organisoinnista. Positiivinen asenne, tradenomin tutkinto ja vahva kokemus siivittävät tuloksiin ostotehtävissä.

Juha-Matti_Alve_MV_kuva.png

Jouko Väinölä
Advisor, Indirect Sourcing, Hpj

Moniottelija, jolla vankkaa osaamista yli 25 vuoden ajalta hankintatoimen eri osa-alueilta mm. epäsuoran hankinnan eri tehtävät sekä tekniset hankinnat. Kansainvälistä ostotoimen oppia on kertynyt maailmalta mm. Kiina, UK ja USA.

Juha-Matti_Alve_MV_kuva.png

Heikki Karppila
Hankintapäällikkö

Tuloksellisen hankinnan teräksinen ammattilainen yli 15 vuoden kokemuksella. Laajassa osaamiskentässä niin teollisuuden tuotannolliset ostot kuin epäsuorien hankintojen laaja kirjo aina IT-järjestelmiin asti.

Eija_MV_kuva.png

Eija Etu-Seppälä
Logistiikkakoordinaattori

Kansainvälisen hankinnan ja logistiikan ammattilainen. Yli 10 vuoden kokemus ja agrologin koulutustausta siivittävät huippusuorituksiin.

Ostaja

Kimmo Iirola
Ostaja

Pitkäaikainen työkokemus Nokia/Microsoft tuotannon testausjärjestelmiin liittyvissä projekteissa, sekä tuotekehityksen ohjelmistoprojekteissa. Ketterä ohjelmistokehitys ja Lean ovat tuttua projektiosaamisen lisäksi.

Supply planning, material management

Sebastian Naumanen
Sourcing Manager

Kategoriahankinnan ammattilainen, jolla on kokemusta suorista ja epäsuorista hankinnoista - aina pienemmistä laitetoimitusprojekteista suuriin laitostoimituksiin. Vastuullinen, tehokas ja joustava tiimipelaaja.

Markkinoinnin hankinnat

Anna Tång
Sourcing Manager, Marketing

Ratkaisukeskeinen markkinointikategorian uusi ammattilainen, joka taitaa epäsuorat palveluhankinnat ja myös julkisen hankinnan prosessit sekä vaatimukset. KTM tutkinto hankintojen johtamisen pääaineesta luo vankan pohjan tuloksekkaalle tekemiselle.

Petri Väinölä-valuesource

Petri Väinölä
Senior Advisor

Globaalin hankintatoimen ja yritysjohdon huippuammattilainen. Mittavat näytöt mm. CEO positiot, hankintajohtajan roolit, kouluttajana ja mentorina useissa kansainvälisissä yrityksissä.

Sanna Myrberg Materiaalipäällikkö

Sanna Myrberg
Materiaalipäällikkö

Lähes kymmen vuotta kokemusta hankintaketjujen moniosaajana. Lisäksi vahva tekninen tausta, DI tutkinto ja 20 vuotta kokemusta kansainvälisestä tuotekehityksestä Nokialla.
hankintapäällikkö

Pekka Ruppa
Hankintapäällikkö

Hankintaketjun optimointi, mekaniikan/elektromekaniikan ostaminen, tuotekehitysprojektit. Myös laadunhallinta: toimittaja-auditoinnit, ISO9000 ja Six Sigma.

Mikael Norrgård

Mikael Norrgård
Senior Sourcing Manager, ICT

ICT-hankintojen ammattilainen yli 30 vuoden kokemuksella. Syvällistä osaamista mm. datacenter palvelut, ohjelmistot, konsultointipalvelut, ohjelmistokehityksen alihankinnat sekä vaativat IT ulkoistushankkeet monitoimittajaympäristöissä.

Juha-Matti_Alve_MV_kuva.png

Merja Lehtinen
Senior Purchaser

Monimuotoista kansainvälistä osaamista suorista materiaalihankinnoista, epäsuorista hankinnoista ja projektiostoista. Kokemusta löytyy myös laadun ja logistiikan alueelta sekä esimiestyöstä.

Juha-Matti_Alve_MV_kuva.png

Jari Kolsi
Project Procurement Manager

Teollisuuden kokemusta reippaat 20 v. ja siihen mahtuu tehtäviä tuotepäälliköstä aina terästehtaan johtamiseen. Prosessiteollisuuden syvällinen tunteminen, hankintakokemus ja SAP käyttökokemus antavat vakuuttavan pohjan haastaviin projektihankintoihin.

Katja Nokkanen valuesource

Katja Nokkanen
Ostaja

Tuleva MBA, jolla on kokemusta terästeollisuudesta yli kymmeneltä vuodelta. Tästä ajasta puolet on viihdytty hankinnan puolella ja toinen puoli taas lähempänä myyntiä. Varastonhallinta ja kansainvälinen kauppa luovat yhdessä tutun toimintaympäristön monellakin kielellä, mutta uuden oppiminen sytyttää silti joka kerta.
Suvi Pekkinen valuesource

Suvi Pekkinen
Hallinto- ja henkilöstöpäällikkö

Kansainvälisen osto- ja hankintatoimen, toimitusketjujen hallinnan, logistiikan, projektien ja taloushallinnon osaaja 20 vuoden kokemuksella. Liiketoimintaprosessien kehitys, hallintotehtävät, digitalisoituminen, HR ja rekrytoinnin sujuvuuden maestro ValueSourcella.

HR rekrytointi headhunting

Pia Korpineva
HR Spesialisti

HR-osaaja, yli 10 vuoden kokemus henkilöstöhallinnosta. HR-prosessien vankka tuntemus siivittää Huippusuorituksiin Huippujengissä. Ota yhteyttä, niin keskustellaan työmahdollisuuksista!
Tuomas Pokka

Tuomas Pokka
Project Procurement Specialist

Kansainvälisen projektihankinnan nouseva kyky aina sähkö- ja elektroniikkakomponenteista raskaisiin teräsrakenteisiin suurissa laitostoimituksissa. Kielitaito kattaa suomenkielestä japaninkieleen asti.

Ostaja

Joose Pääkkönen
Ostaja

Tuore logistiikkainsinööri, jolla on pohjalla laaja kokemus logistiikasta. Tulevaisuudessa on tarkoitus perehtyä entistä syvemmälle erityisesti hankintojen maailmaan. Korkea motivaatio luo vankan pohjan jokapäiväiselle kehittymiselle.
Purchaser, Investoinnit

Markku Suvanto
Purchaser, Investoinnit

Tuotantotalouden DI, jolla kohta 10 vuoden kokemus projektihankinnoista niin kokoonpanoteollisuudesta kuin laitosinvestoinneista.
Jari Tikkanen

Jari Tikkanen
Ostaja

Kerännyt kokemusta hankintatehtävistä merkittävien kotimaisten teollisuuden alan toimijoiden organisaatioista. Nykyisessä ostajan työssään erikoistunut komponenttiostoihin. Taustaa myös liiketaloudellisista työtehtävistä.
Juha Vieno

Juha Vieno
Advisor, Sourcing Director

Kansainvälisen hankinnan ja logistiikan ammattilainen, jolla on hankintaosaamista 15 vuoden ajalta plus vankka tekninen osaaminen insinöörin & DI koulutusten myötä. Täsmäosaamista toimitusketjun optimointiin mm. varastokustannusten minimointi, eräkokojen optimointi ja tehokkaat logistiikkaratkaisut.
Procurement, purchasing

Juha Pennanen
Procurement Specialist

Teknisen ostamisen uutta osaamista ja intoa. Sujuvaa tilauskäsittelyä ja kilpailutuksia reippaalla otteella. Kokemusta myös logistiikan koordinoinnista ja tilauskäsittelystä aina toimitusvalvontaan.

Antti Laaksonen hankintainsinööri sourcing engineer

Antti Laaksonen
Sourcing Engineer, Investoinnit

Insinöörikoulutuksella ja yli 20 vuoden kansainvälisellä materiaali- ja hankintapuolen kokemuksella (koko työura yli 40 v). Osaamisalueena koko hankinnan kirjo strategian laadinnasta rutiinitilauksiin suorien, epäsuorien ja palveluhankintojen sekä logistiikan alueella.

Satu Koivisto

Satu Koivisto
Hankintapäällikkö

Kansainvälisten yritysten hankintatoimen ammattilainen lähes 20 vuoden kokemuksella. Hankinnan kokonaiskuva on hallussa vuosien varrella eri rooleissa kerätyn kokemuksen ansiosta. Kokemusta löytyy ostotoiminnasta, esimiestehtävistä, strategisesta hankinnasta, projektityöskentelystä sekä hankinnan kehitystehtävistä. 
Raili Komulainen

Raili Komulainen
Senior Sourcing Manager, ICT

ICT hankintojen ammattilainen, yli 11 vuoden kansainvälinen ICT-palvelujen järjestelmien, lisenssien ja konsulttipalvelujen hankinnan kokemus mm. Nokia, Cargotec tehtävissä. 
Huippujengin uusi jäsen

Projektipäällikkö, Investointi - ja projektihankinnat

Sinä, joka olet projektihallinnan ammattilainen ja olet jo hankkinut näyttöjä teollisuuden parissa yli 5 vuoden ajalta. Teet tuloksia reippaalla asenteella ja tunnollisella tekemisellä kansainvälisessä ympäristössä. Kielitaitona Suomi, Englanti ja kaikki muu on isoa plussaa.
https://www.values.fi/fi/rekrytointi
Huippujengin uusi jäsen

Huippujengin uusi jäsen
ICT hankinnat

Tarjoamme laaja-alaisen kauttauksen ICT-hankinnan tehtäviä digitalisaation pyörteissä ja mahdollisuuksissa. Luotamme sinun hankintaosaamisen lisäksi myös IT-teknologioiden perusteiden tuntemiseen. Ensisijaisesti olet hankinnan ammattilainen ja olet valmis oppimaan uutta digitalisaation ihmeellisistä mahdollisuuksista.
https://www.values.fi/fi/rekrytointi

Tekninen ostaja, palveluhankinnat

Huippujengin uusi jäsen
Ostaja, tekniset hankinnat

Etsimme Huippujengiin teollisuuden teknisiin ostoihin, alihankintaan, komponenttiostoihin sekä palveluhankintoihin uusia nousevia tähtiä. Olet innostunut ja nopea oppimaan - hae meille!

https://www.values.fi/fi/rekrytointi