<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=154801&amp;fmt=gif">

Joustava resursointimalli

Yhteydenotosta toteutuksen aloitukseen ei meillä aikailla. Sinulla on tarve ja meillä tekijät. Määritellään yhdessä ensin ratkaisumalli, jolla edetä.  Tarpeesi voi olla esimerkiksi yksi ostaja muutamaksi kuukaudeksi eli perinteinen hankintaresurssin väliaikainen tarve tai tarpeen kattaa kokonainen hankintatiimi vaikkapa vuodeksi. Tässä ei ole mitään salatiedettä eikä hitausmomenttia - toteutuneessa projektissamme asiakkaan kontaktoinnin jälkeen toteutusvaihe polkaistiin käyntiin 15 päivässä ja koossa oli jo koko tiimi!

Esimerkkinä investointihankintojen joustava resursointimalli ja yhteistyön aloitus vaiheittain

Kopio- ValueSource palvelun käynnistysmalli Valmet-Automotive 2017 04 06.pptx.jpg

Rekrytointiprosessi – joko suorarekrytointi asiakkaalle tai resursointina ValueSourcen tiimistä

Tunnemme työn vaatimat haasteet ja etsimme haasteisiin ja tiimiisi sopivat henkilöt.

Tunnemme työn vaatimat haasteet ja etsimme haasteisiin ja tiimiisi sopivat henkilöt.

Osaajaverkosto ja osaajapankki

Rekrytointi toteutetaan juuri yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Osaajaverkostoomme kuuluu tuhansia hankinnan ja toimitusketjun hallinnan ammattilaisia tai alalle tähtääviä tekijöitä, jotka ovat kiinnostuneita uusista alan tehtävistä. Osaajaverkostomme aktiiviset tekijät ja hakijat löydämme osaajapankkimme kautta ja haastattelemme uusia ehdokkaita päivittäin koko Suomen alueelta. Tunnistamme ja tavoitamme hyvin myös alan hiljaiset hakijat. Verkostomme kasvaa koko ajan ja verkostoomme halutaan kuulua pidemmälläkin aikavälillä ja tämä osaltaan edesauttaa mätsin löytymistä puolin ja toisin. 

Rekrytointijärjestelmä

Hyödynnämme alan johtavaa rekrytointijärjestelmää ja HRM-järjestelmää läpi koko työsuhteen elinkaaren. Käytämme LinkedIn Recruiteria ja panostamme suoriin kontakteihin ehdokkaiden kanssa.

Henkilöarvioinnit

Henkilöarvioinnit toteutamme yhteistyössä sertifioitujen kumppaniemme kanssa. Varmistumme ammattilaisten hankintaosaamisen lisäksi myös tiimiroolin ja työtapojen soveltuvuudesta. Asiakkaamme voi hyödyntää myös omaa arviointikumppaniaan, jos niin haluaa.

Ketterä rekrytointimalli

Palvelu ulottuu rekrytoinnista aina henkilöresurssipalveluun asti. Valittu ammattilainen voidaan palkata ValueSource työntekijäksi ja Asiakas ostaa henkilön työpanoksen palveluna TAI Asiakas tekee suorarekrytoinnin, josta on yhteisesti määritelty palkkio.

Tarvitsetko hankinnan ammattilaisia? Klikkaa tästä!
New Call-to-action