<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=154801&amp;fmt=gif">

Joustava resursointimalli yrityksesi liiketoiminnan tilanteen mukaisesti

Asiakkaamme ovat palautteen mukaan erityisen tyytyväisiä mm. palvelumme joustavuuteen, nopeuteen, osumatarkkuuteen ja riskittömyyteen.

Sinulla on tarve ja meillä tekijät. Määritellään yhdessä ensin ratkaisumalli, jolla edetä. Tarpeesi voi olla esimerkiksi yksi ostaja muutamaksi kuukaudeksi tai haluat tiimin tärkeään investointihankkeeseen koko vuodeksi. Tässä ei ole mitään salatiedettä eikä hitausmomenttia - toteutuneessa investointiprojektissa asiakkaan kontaktoinnin jälkeen toteutusvaihe polkaistiin käyntiin 15 päivässä ja koossa oli jo koko tiimi, jossa yli 10 hankinnan ammattilaista!


Tarvitsetko hankinnan ammattilaisia?                                                     Jätä soittopyyntö


Esimerkkinä investointihankintojen joustava resursointimalli ja yhteistyön aloitus vaiheittain

Kopio- ValueSource palvelun käynnistysmalli Valmet-Automotive 2017 04 06.pptx.jpg

Rekrytointiprosessi – joko suorarekrytointi tai ammattilaiset palveluna

Tunnemme työn vaatimat haasteet ja etsimme haasteisiin ja tiimiisi sopivat henkilöt. Yli 40 ammattilaisen tiimistä löytyy monipuolista osaamista aina ostajasta ostojohtajaan. Keskustellaan tarpeesta ja tavoitteista - siitä lähdetään liikkeelle.

Tunnemme työn vaatimat haasteet ja etsimme haasteisiin ja tiimiisi sopivat henkilöt.

Tunnemme markkinan ja osaajat

Rekrytointi toteutetaan juuri yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Meidän ytimessä on osaajaverkosto, jossa on jo yli 2000 hankinnan ja toimitusketjun ammattilaista tai alalle tähtäävää junioria. Haastattelemme uusia ehdokkaita päivittäin koko Suomen alueelta. Tunnistamme ja tavoitamme hyvin myös alan hiljaiset hakijat.

Etsimme juuri sopivan henkilön

Hyödynnämme alan johtavaa rekrytointijärjestelmää ja HRM-järjestelmää läpi koko työsuhteen elinkaaren. Käytämme LinkedIn Recruiteria ja panostamme erityisesti suoriin kontakteihin ja vuoropuheluun ehdokkaiden kanssa. 

Varmistamme sopivuuden

Homma lähtee liikkeelle Asiakkaamme vaatimuksista ja odotuksista. Varmistamme aina osaamisen lisäksi myös tiimiroolien ja työtapojen soveltuvuuden osana palveluamme. Tämän lisäksi toteutamme kattavat henkilöarvioinnit sertifioidun kumppanimme avulla. Asiakkaamme voi hyödyntää myös omaa arviointikumppaniaan, jos niin haluaa.

Joustava resursointimalli

Hankinnan ja operatiivisen oston tehokas toteutus tarvitsee osaavan henkilöstön.  Palvelumme kattaa eri roolit ostajasta ostojohtajaan. Meiltä saat toimitusketjun ammattilaiset joustavasti ja tyytyväisyystakuulla. Tähän mennessä olemme toteuttaneet jo yli 150 rekrytointia ja tahti sen kun kiihtyy!

Tarvitsetko hankinnan ammattilaisia?
New Call-to-action