<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=154801&amp;fmt=gif">

Avoimia Työpaikkoja

Liity osaajaverkostoomme

Hae nyt rohkeasti mukaan hankinnan Huippujengiin.
Lähettämällä avoimen hakemuksen liityt samalla osaajaverkostoomme eli hankinnan sisäpiiriin ja varmistat, että tulet huomioiduksi myös tulevissa valinnoissa. Klikkaa avointa hakemusta ja liity osaajaverkostoomme - löydetään juuri sinulle sopivin tehtävä.

Meillä avointen hakemusten jättäminen ei ole turhaa puuhaa. Saatamme kontaktoida hakijoita pitkänkin ajan kuluttua, kun sopiva tehtävä avautuu. On myös tehtäviä, joissa tehtävänkuvaa ja vastuualuetta on mahdollisuus muokata löydetyn osaajan mukaan. 

Jätä avoin hakemus, niin alamme työskennellä myös sinulle sopivaa mätsiä etsien. Kaikkia avoinna olevia tehtäviä emme edes julkaise.

Avoin hakemus

Hakemuksen ja tietojesi päivittäminen

Jos olet jo aiemmin jättänyt hakemuksen, niin tästä pääset muokkaamaan tietojasi ja voit täydentää hakemustasi. Kun tietosi ovat ajan tasalla, niin olet jo askeleen lähempänä valintaa hankinnan Huippujengiin. Kiitos, että olet mukana!

Päivitä tietoja

Voinko auttaa?

Suvi_Pekkinen_mv_kuva.jpg

Suvi Pekkinen

Rekrytointi ja HR

suvi.pekkinen@values.fi
Puh: 040 7677 265

Soita, niin kerron lisää.

 

Pia korpineva

Pia Korpineva

Rekrytointi, Akatemian kontaktihenkilö

pia.korpineva@values.fi
Puh: 040 163 3218

Soita, niin kerron lisää.

Huippujengin jäsenyys ja blogit - tutustu!

Tarjoamme alan mielenkiintoisimpia työtehtäviä, joissa voit kehittyä urallasi. Vastineeksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkiomallin, kattavat edut ja Huippujengin vertaistuen taustallesi auttamaan sinua onnistumaan.

Uutta: ValueSource Akatemia nuorille ammattilaisille >>

Tutustu alta Supply Specialistina toimivan Lotan ja Sourcing Assistantina työskentelevän Nikon kokemuksiin.

Tutustu, mitä jäsenyys Huippujengissä tarjoaa >>

Tutustu myös Huippujengin blogeihin >>

Timo Nieminen
“Olen ollut Hankinnan Huippujengin jäsenenä 2017 alkaen kehitysrooleissa pörssiyritysten hankintajärjestelmien (S2P) käyttöönottoprojekteissa aina iValuasta Aribaan. Viimeisin työprojektini oli isossa hankinnan digitalisaatiohankkeessa Business Process Consultant tehtävissä. Tämän jälkeen olen ollut mukana ValueSourcen konsultointitiimissä kartoittamassa nykyprosesseja, haastattelemassa avainhenkilöitä, miettinyt uusia toimintamalleja ja varmistanut muutosten vastaavuutta yrityksen liiketoiminnan tarpeisiin. Määrittelen myös työkalujen toiminnallisuuksia yhteistyössä asiakkaan käyttäjien ja työkalun kehittäjien kanssa sekä valmistelen koulutusmateriaalia mm. tukemaan järjestelmien käyttöönottovaihetta. Koen, että olen oppinut lyhyessä ajassa todella paljon. Urallani tämä on tuonut aivan uutta näkökulmaa ja uudenlaisen mahdollisuuden kehittyä”
Satu
Business Process Consultant (S2P)

Lue lisää muiden urapolusta>>

Jouko_Vainola.jpg
“Aitiopaikka näköalapaikalla jatkuu edelleen eikä tältä paikalta ole hinkua pois. Vaihtelevat työt jatkuvat hankinnan huippujengiläisten kanssa. Laaja skaala erilaisia hankintoja tarvikkeista aina merkittäviin investointeihin saakka on jälleen tehtynä ja myöskin uusia työpöydällä työstettävänä. Tehtävät vaativat paljon rutiininomaista lähestymis- ja toimintatapaa, mutta myös tilannelukutaitoa ja soveltamista. Hienoa huomata itsessäni, vaikkakin subjektiivisena näkemyksenä, että oppimiskäyrä ei ole tältä osin taittunut. Työni antaa hyvää kontrastia tehtävien moninaisuudesta; aamulla saattaa olla tarvikekulutuksen arviointi kilpailutuksen näkökulmasta ja iltapäivällä neuvottelut investointihankinnasta. Yhtäläisyyttäkin näistä löytyy, asiakkaiden oletusarvona on, että hoidan asian ammattilaisen ottein ja tuloksia pitää tulla.”