<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=154801&amp;fmt=gif">

Lähetä avoin hakemuksesi

Hae nyt rohkeasti mukaan hankinnan Huippujengiin.
Samalla varmistat, että olet mukana osaajapankissamme eli hankinnan sisäpiirissä ja tulet huomioiduksi myös tulevissa valinnoissa. Klikkaa avointa hakemusta ja liity osaajapankkiimme - löydetään juuri sinulle sopivin tehtävä.

Meillä avointen hakemusten jättäminen ei ole turhaa puuhaa. Saatamme kontaktoida hakijoita pitkänkin ajan kuluttua, kun sopiva tehtävä avautuu. On myös tehtäviä, joissa tehtävänkuvaa ja vastuualuetta on mahdollisuus muokata löydetyn osaajan mukaan. 

Jätä avoin hakemus, niin alamme työskennellä myös sinulle sopivaa mätsiä etsien. Kaikkia avoinna olevia tehtäviä emme edes julkaise.

Avoin hakemus

Hakemuksen ja tietojesi päivittäminen

Jos olet jo mukana osaajapankissamme, niin tästä pääset muokkaamaan tietojasi ja voit täydentää hakemustasi. Kun tietosi ovat ajan tasalla, niin olet jo askeleen lähempänä valintaa hankinnan Huippujengiin. Kiitos, että olet mukana!

Päivitä tietoja

Voinko auttaa?

Suvi_Pekkinen_mv_kuva.jpg

Suvi Pekkinen

Rekrytointi ja HR
Kehitys- ja hallintopäällikkö

suvi.pekkinen@values.fi
Puh: 040 7677 265

Soita, niin kerron lisää.

 

Pia korpineva

Pia Korpineva

Henkilöstöspesialisti

pia.korpineva@values.fi
Puh: 040 163 3218

Soita, niin kerron lisää.

Huippujengin jäsenyys ja blogit - tutustu!

Tarjoamme alan mielenkiintoisimpia työtehtäviä, joissa voit kehittyä urallasi. Vastineeksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkiomallin, kattavat edut ja Huippujengin tuen taustallesi auttamaan sinua onnistumaan.

Meille tärkeitä asioita ovat: yhdessä menestyminen, ammattitaito, kunnioitus, luottamus ja kasvu.

Tutustu, mitä jäsenyys Huippujengissä tarjoaa >>

Tutustu myös Huippujengin blogeihin >>

Timo Nieminen
“ValueSource Partnersilla tehdään töitä vakavasti, muttei vakavamielisesti. Ammattitaitoinen työporukka luo yhteenkuuluvuutta ja leppoisan turvallisen työilmapiirin. Halutessa voi aina kysäistä kaverilta. ValueSource Partners omaa samat arvot kuin on itsellänikin elämässä. Työnteko on tällöin mielekästä, kun ei tarvitse käyttää omia resursseja ylimääräisiin säätöihin. Jos työnteko voi olla viihtyisää, niin tässä yrityksessä se on juuri sitä.”
Eija
Hankinta- ja logistiikka-asiantuntija

Lue lisää Eijan urapolusta>>

Jouko_Vainola.jpg
“Työnteko ValueSourcella on tarjonnut minulle näköalapaikan eri asiakashankkeissa. Työpäivät ja projektit eivät toistu samanlaisina, joten työ pysyy vaihtelevana, mistä pidän. Samalla haasteensa tuo vaatimus omaksua nopeasti asiakkaan liiketoiminta ja sen erityispiirteet sekä yrityskulttuuri, johon pitää integroitua toimiakseen tehokkaasti asiakkaan edustajana. Leipääntymistä ei tässä työurassa ehdi kokea, jotkut kutsuvat sitä rutiiniksi..”