<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=154801&amp;fmt=gif">

Avoimia Työpaikkoja - klikkaa ja lue lisää! 

Lähetä avoin hakemuksesi

Hae nyt rohkeasti mukaan hankinnan Huippujengiin.
Samalla varmistat, että olet mukana osaajapankissamme eli hankinnan sisäpiirissä ja tulet huomioiduksi myös tulevissa valinnoissa. Klikkaa avointa hakemusta ja liity osaajapankkiimme - löydetään juuri sinulle sopivin tehtävä.

Meillä avointen hakemusten jättäminen ei ole turhaa puuhaa. Saatamme kontaktoida hakijoita pitkänkin ajan kuluttua, kun sopiva tehtävä avautuu. On myös tehtäviä, joissa tehtävänkuvaa ja vastuualuetta on mahdollisuus muokata löydetyn osaajan mukaan. 

Jätä avoin hakemus, niin alamme työskennellä myös sinulle sopivaa mätsiä etsien. Kaikkia avoinna olevia tehtäviä emme edes julkaise.

Avoin hakemus

Hakemuksen ja tietojesi päivittäminen

Jos olet jo mukana osaajapankissamme, niin tästä pääset muokkaamaan tietojasi ja voit täydentää hakemustasi. Kun tietosi ovat ajan tasalla, niin olet jo askeleen lähempänä valintaa hankinnan Huippujengiin. Kiitos, että olet mukana!

Päivitä tietoja

Voinko auttaa?

Suvi_Pekkinen_mv_kuva.jpg

Suvi Pekkinen

Rekrytointi ja HR
Kehitys- ja hallintopäällikkö

suvi.pekkinen@values.fi
Puh: 040 7677 265

Soita, niin kerron lisää.

 

Pia korpineva

Pia Korpineva

Rekrytointi
Henkilöstöspesialisti

pia.korpineva@values.fi
Puh: 040 163 3218

Soita, niin kerron lisää.

Huippujengin jäsenyys ja blogit - tutustu!

Tarjoamme alan mielenkiintoisimpia työtehtäviä, joissa voit kehittyä urallasi. Vastineeksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkiomallin, kattavat edut ja Huippujengin tuen taustallesi auttamaan sinua onnistumaan.

Meille tärkeitä asioita ovat: yhdessä menestyminen, ammattitaito, kunnioitus, luottamus ja kasvu.

Tutustu, mitä jäsenyys Huippujengissä tarjoaa >>

Tutustu myös Huippujengin blogeihin >>

Timo Nieminen
“Olen ollut Hankinnan Huippujengin jäsenenä pari vuotta, mm. kehitysrooleissa pörssiyrityksen hankintajärjestelmän käyttöönottoprojekteissa 2017-19. Projektityössä olen kartoittanut nykyprosesseja, miettinyt uusia ja varmistanut muutosten vastaavuutta yrityksen tarpeisiin. Määrittelin myös työkalujen toiminnallisuuksia yhteistyössä käyttäjien ja työkalun kehittäjien kanssa sekä valmistelin koulutusmateriaalia ja avustin käyttöönottovaiheessa. Uusin työprojektini on myös isossa hankinnan digitalisaatiohankkeessa Business Process Consultant tehtävissä. Koen, että olen oppinut lyhyessä ajassa paljon. Urallani tämä on tuonut aivan uutta näkökulmaa ja uudenlaisen mahdollisuuden kehittyä”
Satu
Business Process Consultant (P2P)

Lue lisää muiden urapolusta>>

Jouko_Vainola.jpg
“Työnteko ValueSourcella on tarjonnut minulle näköalapaikan eri asiakashankkeissa. Työpäivät ja projektit eivät toistu samanlaisina, joten työ pysyy vaihtelevana, mistä pidän. Samalla haasteensa tuo vaatimus omaksua nopeasti asiakkaan liiketoiminta ja sen erityispiirteet sekä yrityskulttuuri, johon pitää integroitua toimiakseen tehokkaasti asiakkaan edustajana. Leipääntymistä ei tässä työurassa ehdi kokea, jotkut kutsuvat sitä rutiiniksi..”