Lisää kilpailukykyä

Kaikki projektimme vaativat meiltä asiakkaan liiketoiminnan erityispiirteiden ymmärtämistä. Siksi integroidumme asiakkaan yritykseen ja toimimme asiakkaan nimissä - ja teemme konkreettisesti työtä menestyksen eteen. Se on tuottanut myös tulosta, toimialasta riippumatta.

 

Asiakkaitamme

Epäsuorien hankintojen käynnistyksen tuki ja kiihdytys

”Cargotec oli epäsuorien hankintojen erittäin kriittisessä käynnistysvaiheessa, kun hyödynsimme ValueSourcen hankinnan ammattilaisia tukemaan ja täydentämään meidän omaa tiimiämme. ValueSource tiimin lisäarvo saatiin käyttöön nopeasti, helposti ja se kiihdytti meidän omia aktiviteetteja strategisen hankinnan, analytiikan ja hankinnan operatiivisen kehitystehtävissä.”

Pia Lax-Lehtelä, Director, Development and Projects, Indirect Procurement, Corporate Finance

Skaalautuva ratkaisu Project Procurementin muuttuviin tarpeisiin

”Yhteistyö ValueSourcen kanssa on tarjonnut meille skaalautuvan ratkaisun Outotecin Project Procurementin nopeasti muuttuviin globaaleihin tarpeisiin.”

Pekka Heikkilä, Vice President, Supply Operations, Outotec Finland Oy

Kehitysohjelmalla vauhtia strategisen hankinnan jalkautukseen.

”Toteutimme yhteistyössä hankintojen kehitysohjelman nykytilan kartoituksesta aina kehitystehtävien jalkautukseen. ValueSource senior advisor auttoi kokonaiskuvan hahmottamisessa ja laadimme yhteistyössä juuri meille räätälöidyn strategisen hankinnan toimintamallin jalkautukseen. Yhteistyö sujui mallikkaasti sovitun aikataulun ja budjetin puitteissa. Voin suositella hankinnan kehityksen kiihdytystä ValueSourcen kanssa.”

Pekka Meronen, Financial Director, Helsingin Satama

ICT hankinnan ammattilaiset palveluna

”ValueSource ostotoimen henkilöstöpalvelut tarjoavat OPlle ketterän ratkaisun kun tarvitsemme ostotoimen huippuammattilaisia nopeasti ja joustavasti.”

Kimmo Patrikainen, Hankintajohtaja, OP

Rekrytointi ja joustava hankinnan resursointipalvelu

”Materiaalihallinnan ammattilaisen rekrytointi ja henkilöresurssipalvelu toteutettiin erittäin ammattimaisesti ja nopealla aikataululla. Olen erittäin tyytyväinen ValueSource joustavaan hankinnan resursointipalveluun.”

Sakari Ylinen, Manager, Demand and Supply Chain Management

MRO kustannussäästöt ja palvelutason nosto

"Tavoittelimme MRO-kategoriassa kustannustehokkuutta ja palvelutasoa, joka soveltuisi Marioff Corporation tarpeisiin. ValueSource toteutti kilpailutukset ja sopimukset ammattitaidolla sekä raportoi toteutuneet säästöt. Suosittelen lämpimästi ValueSourcen OstoVoima-palvelua."

Tuomo Tiainen, Global Sourcing Manager

Investointihankinnan asiantuntijat palveluna

”ValueSourcen investointihankintojen asiantuntijapalvelu tarjosi Valmet Automotivelle skaalautuvan ratkaisun, kun tarvitsimme ostotoimen ammattilaisia nopeasti ja joustavasti.”

Pasi Rannus, SVP, Valmet-Automotive

ICT hankinnan ammattilaiset palveluna

”Hyödynsimme ICT-palveluhankintojen ammattilaisia ICT-infran uudistuksessa. Hankintaprojektit toteutettiin erittäin ammattimaisesti määrittelyistä sopimuksen hyväksyntään ja käyttöönottoon. Olen erittäin tyytyväinen ValueSource ICT-hankintaosaamiseen ja joustavaan palveluun."

Anna Uimonen, Tietohallintopäällikkö, Rinnekoti-Säätiö

Ostotoimen henkilöresurssit ja rekrytoinnit

”ValueSource ostotoimen henkilöresurssipalvelun rekrytointimahdollisuus poistaa rekrytoinnin haasteet. Onnistuimme hyvin myös ostoinsinöörin suorarekrytoinnissa. Olen erittäin tyytyväinen ValueSource palvelukykyyn, oston ammattilaiseen sekä joustavaan rekrytointimalliin.”

Jonas Heinonen, Operations Director, Maillefer Extrusion Oy

Epäsuorien hankintojen yhteistyö

”Yhteistyö auttoi yrityksemme eri kustannus-klustereiden ja vendoreiden kokonaiskuvan hahmottamisessa. Saimme hyödyllistä informaatiota ja analyysiä, joka edesauttaa liiketoimintamme kehittämistä tulevaisuudessakin.”

Harri Leiviskä, Talousjohtaja, Suunto

Kartoitus ja prosessit tuottavat tulosta

"Hankintatoimen kartoitus ja prosessin haltuunotto ovat kehittäneet merkittävästi liiketoimintamme rutiiniprosesseja ja saavutamme merkittäviä säästöjä.”

Mats Rosin, Toimitusjohtaja, Finferries

ICT hankinnan ammattilaiset palveluna

”Yhteistyö ICT hankinnoissa ValueSource kanssa tuotti merkittävät säästöt kokonaiskustannuksissa ja tehosti toimintamalliamme.”

Teija Kantola, Talousjohtaja, Maskun Kalustetalo Oy

ELY –kehityshankkeella tuloksia liiketoimintaan

”ValueSourcen tuella saimme liiketoimintamme kehitystyön ketterästi liikkeelle ja tuloksia alkoi syntyä nopeasti.”

Hannu Karlsson, toimitusjohtaja, IT-Line Oy

Kiinteistöpalvelujen hallinta ja säästöt kokonaiskuluissa

"Kiinteistöpalvelujen hankinta kokonaispalveluna on ammattilaisten työtä. Yhteistyö ValueSource kanssa tuotti merkittävät säästöt kokonaiskustannuksissa ja tehosti toimintamalliamme.”

Anna-Mari Koskinen, Ostopäällikkö, Paroc Oy Ab

Tutustu joustavaan resursointimalliin ja miten autoteollisuus hyödyntää sitä.

Case Valmet Automotive ja Mercedes-Benz -automallien tuotantojen käynnistykset

valmet automative

Lataa