<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=154801&amp;fmt=gif">

Tuloksellista hankintaa, onnistuneita kilpailutuksia ja joustavaa resursointia - jo vuodesta 2009

Tehtävämme asiakkaan liiketoimintaympäristössä vaativat meiltä asiakkaan liiketoiminnan erityispiirteiden ymmärtämistä ja laajaa osaamista. Siksi integroidumme asiakkaan yritykseen ja toimimme asiakkaan nimissä - ja teemme yhdessä konkreettisesti työtä menestyksen eteen. Työ on tuottanut myös tulosta, toimialasta riippumatta. Lue lisää asiakkaittemme kokemuksista esimerkiksi joustavasta resursoinnista, epäsuorien hankintojen kilpailutuksista, hankinnan kehityshankkeista, investointihankinnoista, hankintastragian laatimisesta sekä jalkauttamisesta.

Asiakkaitamme - toteutuneita hankinnan projekteja

Huikeaa kasvua ja hankintojen hallintaa!

”Ulkoporealtaiden kysyntä on kasvanut valtavasti ja liiketoimintamme kasvu on ollut huikeaa. Olemme kehittäneet tuotantoamme jatkuvasti ja nyt otimme tutkalle ValueSourcen kanssa hankinnat. Saimme välitöntä apua ja kehitysmatka on nyt täydessä vauhdissa.”

Sami Kettunen, Toimitusjohtaja, Nordic Spa LTD Oy

Lue lisää projektista

Kilpailutukset ammattilaisten toteuttamana

"Metallien koneistuspalvelujen ja komponenttien ostot muodostavat meillä erittäin merkittävän osan hankinnoistamme. Halusimme löytää merkittävää kokonaiskehitystä tuotteisiimme tukemaan vahvassa kasvussa olevan yrityksemme kannattavuutta ja laaduntuottokykyä. ValueSourcen palvelujen avulla saavutimme todellisen toiminnan laadun ja saatavuuden parantumisen tuotteissamme."

Mika Virtanen, CEO, Pimatic Oy

Lue lisää projektista

Investointihankintojen huippuammattilaisilla hankkeet sujuvat!

” Great work from Heikki, Jarmo and Markku. Their positive attitude and solution orientated approach are highly appreciated and recognized by the teams they’re working with”

Colin Allsopp, Indirect Sourcing Manager, Valmet Automotive

Lue lisää projektista

Hankinnan ja sisäisen yhteistyön kehittämisellä liiketoiminta kasvuun

"ValueSourcen asiantuntijoiden tekemän hankintojen kehitys- ja kartoitushankkeen sekä hankintastrategiamme ansiosta olemme sisäistäneet hankintatoimen ja Meriaura Groupin eri toimintojen aktiivisen yhteistyön tärkeyden liiketoiminnan kehittämisessä. Olen erittäin tyytyväinen yhteistyöhön ValueSourcen asiantuntijoiden kanssa.”

Ville Koskinen, Toimitusjohtaja VG Shipping Oy

Hankinnasta yhtiön strateginen voimavara

"ValueSource hankintajohtajan avulla liiketoiminnan tavoitteita tukemaan luotiin kattava hankintastrategia. Hankintatoimen potentiaali liiketoiminnan tuloksentekijänä on saanut uuden tavoitteellisen suunnan."

Lasse Orre, toimitusjohtaja Bronto Skylift Oy Ab

Lue lisää projektista

Onnistunut järjestelmähankinta asiakaspalvelun ytimeen

”Käynnistimme syksyllä 2020 järjestelmähankkeen, jonka tavoitteena oli nostaa entisestään asiakaspalvelumme kyvykkyyttä ja tehokkuutta. Halusimme kartoittaa järjestelmävaihtoehtoja ja valita soveltuvimman järjestelmäratkaisun. Meille oli tärkeää, että kilpailutus tehdään objektiivisesti ja ammattimaisesti. Hyödynsimme hankintaprosessissa ValueSourcen IT-hankinnan asiantuntijaa. ValueSource asiantuntija auttoi meitä koko prosessin ajan: vaatimusmäärittelyssä, kilpailutuksen toteutuksessa ja sopimusneuvotteluissa. Suosittelen ValueSourcea vaativissa järjestelmähankkeissa.”

Veli-Pekka Timonen, päälakimies Taksi Helsinki Oy

Lue lisää projektista

Epäsuorien hankintojen kehitysohjelma tuottaa tulosta

"Epäsuorien hankintojen kehitysohjelma ValueSourcen kanssa auttoi meitä tunnistamaan kokonaiskuvan ja kehityspotentiaalimme – mukaan lukien nopeat säästöt valituista kuluista. ValueSource täydensi meidän tiimiämme asiantuntijoineen ja hankintaresurssein. Tulokset saavutettiin ja ohjelma antoi meille vauhtia ottaa epäsuorat hankinnat haltuumme osaksi hankintakokonaisuutta.”

Joachim Schlichtig, CEO Viessmann Refrigeration Systems Oy

Hankinnat kiinteäksi osaksi liiketoimintaa

"Nostimme hankinnan hallinnan osaksi liiketoimintamme ydintä ja toteutimme yhteistyössä hankintojen kehitysohjelman nykytilan kartoituksesta aina hankintastrategian määritykseen ja käytännön tason toteutussuunnitelmaan. ValueSource vastuuasiantuntija auttoi meitä kokonaiskuvan määrittämisessä ja laadimme yhteistyössä juuri meille räätälöidyn strategisen hankinnan toimintamallin. Suosittelen tarttumaan hankinnan mahdollisuuksiin sekä hankintastrategian käytännönläheistä määritystä ValueSource asiantuntijoiden kanssa yhdessä. "

Tomi Toivonen, CEO Turku Energia Sähköverkot Oy

Lue lisää projektista >

Investointihankinnan asiantuntijat palveluna

”ValueSourcen investointihankintojen asiantuntijapalvelu tarjosi Valmet Automotivelle skaalautuvan ratkaisun, kun tarvitsimme ostotoimen ammattilaisia nopeasti ja joustavasti.”

Pasi Rannus, valmistusliiketoiminnan johtaja, Valmet Automotive

Lue lisää projekteista >

Sparrauksella apua IT-palvelujen kilpailutukseen ja sopimustyöhön

”Hyödynsimme IT-palveluhankintojen ammattilaista kilpailutuksessa ja sopimustyössä. Kyseessä oli meille uusi tapa, jossa hankinnan ammattilainen toimi sparraavassa roolissa ja opimme itse uutta. Yhteistyö oli tuloksellista ja saimme juuri sitä lisäarvoa, jota tarvitsimme – niin palvelumääritykseen, kuin itse palvelusopimuskokonaisuuteen. Suosittelen."

Marja Ojanen, Talousjohtaja, KSS Energia Oy

Ammattimainen investointihankinta tuottaa tulosta

”ValueSourcen asiantuntijan joustava tuki projektillemme auttoi tekemään investointihankintamme tehokkaasti – suosittelen ValueSourcen ammattilaisia investointihankkeisiin”

Hannu Hyrsylä Head of Global Supply Chain, Exel Composites Plc

Toimitusketjun kehitys tuottaa tulosta

”Olemme panostaneet vahvasti liiketoimintamme kehitykseen ja samalla myös toimitusketjun kilpailukykyyn. Rakennamme toimitusketjusta tulevaisuuden menestystekijää yhdessä ValueSource asiantuntijoiden kanssa. Yhteistyön tulokset vievät meitä eteenpäin, ja olen erittäin tyytyväinen ValueSourcen osaamiseen ja palveluun.”

Lasse Orre, CEO, Transtech Oy

Hankinnan ammattilaisten resursointi ja rekrytointi

"Yhteistyö ValueSourcen kanssa on antanut meille joustoa hankintatehtävien resursointiin ja rekrytointeihin. Olemme onnistuneet hyvin ja olen erittäin tyytyväinen ValueSource hankinnan resursointi- ja asiantuntijapalveluun.”

Petri Strengell, Group Vice President, Operations, Raute Oyj

Epäsuorien hankintojen käynnistyksen tuki ja kiihdytys

”Cargotec oli epäsuorien hankintojen erittäin kriittisessä käynnistysvaiheessa, kun hyödynsimme ValueSourcen hankinnan ammattilaisia tukemaan ja täydentämään meidän omaa tiimiämme. ValueSource tiimin lisäarvo saatiin käyttöön nopeasti, helposti ja se kiihdytti meidän omia aktiviteetteja strategisen hankinnan, analytiikan ja hankinnan operatiivisen kehitystehtävissä.”

Pia Lax-Lehtelä, Director, Development and Projects, Indirect Procurement, Corporate Finance

Skaalautuva ratkaisu Project Procurementin muuttuviin tarpeisiin

”Yhteistyö ValueSourcen kanssa on tarjonnut meille skaalautuvan ratkaisun Outotecin Project Procurementin nopeasti muuttuviin globaaleihin tarpeisiin.”

Pekka Heikkilä, Vice President, Supply Operations, Outotec Finland Oy

Kehitysohjelmalla vauhtia strategisen hankinnan jalkautukseen.

”Toteutimme yhteistyössä hankintojen kehitysohjelman nykytilan kartoituksesta aina kehitystehtävien jalkautukseen. ValueSource senior advisor auttoi kokonaiskuvan hahmottamisessa ja laadimme yhteistyössä juuri meille räätälöidyn strategisen hankinnan toimintamallin jalkautukseen. Yhteistyö sujui mallikkaasti sovitun aikataulun ja budjetin puitteissa. Voin suositella hankinnan kehityksen kiihdytystä ValueSourcen kanssa.”

Pekka Meronen, Financial Director, Helsingin Satama

ICT hankinnan ammattilaiset palveluna

”ValueSource ostotoimen henkilöstöpalvelut tarjoavat OPlle ketterän ratkaisun kun tarvitsemme ostotoimen huippuammattilaisia nopeasti ja joustavasti.”

Kimmo Patrikainen, Hankintajohtaja, OP

Rekrytointi ja joustava hankinnan resursointipalvelu

”Materiaalihallinnan ammattilaisen rekrytointi ja henkilöresurssipalvelu toteutettiin erittäin ammattimaisesti ja nopealla aikataululla. Olen erittäin tyytyväinen ValueSource joustavaan hankinnan resursointipalveluun.”

Sakari Ylinen, Manager, Demand and Supply Chain Management

MRO kustannussäästöt ja palvelutason nosto

"Tavoittelimme MRO-kategoriassa kustannustehokkuutta ja palvelutasoa, joka soveltuisi Marioff Corporation tarpeisiin. ValueSource toteutti kilpailutukset ja sopimukset ammattitaidolla sekä raportoi toteutuneet säästöt. Suosittelen lämpimästi ValueSourcen OstoVoima-palvelua."

Tuomo Tiainen, Global Sourcing Manager

ICT hankinnan ammattilaiset palveluna

”Hyödynsimme ICT-palveluhankintojen ammattilaisia ICT-infran uudistuksessa. Hankintaprojektit toteutettiin erittäin ammattimaisesti määrittelyistä sopimuksen hyväksyntään ja käyttöönottoon. Olen erittäin tyytyväinen ValueSource ICT-hankintaosaamiseen ja joustavaan palveluun."

Anna Uimonen, Tietohallintopäällikkö, Rinnekoti-Säätiö

Ostotoimen henkilöresurssit ja rekrytoinnit

”ValueSource ostotoimen henkilöresurssipalvelun rekrytointimahdollisuus poistaa rekrytoinnin haasteet. Onnistuimme hyvin myös ostoinsinöörin suorarekrytoinnissa. Olen erittäin tyytyväinen ValueSourcen palvelukykyyn, oston ammattilaiseen sekä joustavaan rekrytointimalliin.”

Jonas Heinonen, Operations Director, Maillefer Extrusion Oy

Epäsuorien hankintojen yhteistyö

”Yhteistyö auttoi yrityksemme eri kustannus-klustereiden ja vendoreiden kokonaiskuvan hahmottamisessa. Saimme hyödyllistä informaatiota ja analyysiä, joka edesauttaa liiketoimintamme kehittämistä tulevaisuudessakin.”

Harri Leiviskä, Talousjohtaja, Suunto

Kartoitus ja prosessit tuottavat tulosta

"Hankintatoimen kartoitus ja prosessin haltuunotto ovat kehittäneet merkittävästi liiketoimintamme rutiiniprosesseja ja saavutamme merkittäviä säästöjä.”

Mats Rosin, Toimitusjohtaja, Finferries

ICT hankinnan ammattilaiset palveluna

”Yhteistyö ICT hankinnoissa ValueSource kanssa tuotti merkittävät säästöt kokonaiskustannuksissa ja tehosti toimintamalliamme.”

Teija Kantola, Talousjohtaja, Maskun Kalustetalo Oy

ELY –kehityshankkeella tuloksia liiketoimintaan

”ValueSourcen tuella saimme liiketoimintamme kehitystyön ketterästi liikkeelle ja tuloksia alkoi syntyä nopeasti.”

Hannu Karlsson, toimitusjohtaja, IT-Line Oy

Kiinteistöpalvelujen hallinta ja säästöt kokonaiskuluissa

"Kiinteistöpalvelujen hankinta kokonaispalveluna on ammattilaisten työtä. Yhteistyö ValueSource kanssa tuotti merkittävät säästöt kokonaiskustannuksissa ja tehosti toimintamalliamme.”

Anna-Mari Koskinen, Ostopäällikkö, Paroc Oy Ab

Tutustu joustavaan resursointimalliin ja miten autoteollisuus hyödyntää sitä.

Case Valmet Automotive ja Mercedes-Benz -automallien tuotantojen käynnistykset

valmet automative

Lataa

procurement solutions