<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=154801&amp;fmt=gif">

Urapolkuja eteenpäin

Mitä työ ValueSourcella tarkoittaa? Minkälaisia tehtäviä voi tulla eteen? 

Meillä jokainen urapolku on erilainen. Voit tässä tutustua kahden kokeneen huippujengiläisen urapolkuihin. Molemmat ovat viihtyneet vaihtelevissa tehtävissään loistavasti.
fill-arrow

Turku-Puola-Saksa - Heikin vaiherikas urapolku

Kaikki tehtävät eivät toki ole yhtä lennokkaita kuin mitä Heikin urapolku. Meillä on mahdollisuus lennokkaaseen urapolkuun tai vakaaseen tehtäväkenttään - riippuen, mitä kukin meistä haluaa ja missä olemme parhaimmillamme.

"Olen ollut neljässätoista asiakasprojektissa viimeisen kuuden vuoden aikana. Lisäksi olen tehnyt palvelujen kehitystyötä ja back office -työtä kilpailutuksissa kollegoiden taustalla - auttaen toinen toistamme. Siirtyminen alalta tai organisaatiosta toiseen on ollut vain motivoivaa. Työn ja alan vaihtelu on ainakin minulle sopinut erinomaisesti.”

Heikki Karppila, Hankinta-asiantuntija

fill-arrow

5 vuotta autoteollisuudessa - Eijan urapolku

Projektit voivat viedä eteenpäin myös yhden asiakasyrityksen sisällä kuten Eijalla. Projektien vaihtuminen ja tehtäväkentän kehitys pitää mielen virkeänä.

“Olen viihtynyt ValueSourcella ja autoteollisuuden tehtävissä jo lähes 5 vuotta. Asiakas on pysynyt samana, mutta työtehtävät ovat vaihdelleet. Olen oppinut matkan varrella, miten rakennetaan iso tehdas lähes nollasta ja lopputuloksena on valtava kasvu sekä menestys. Kehittynyt logistiikka on ollut avainroolissa koko matkan ja tämä on vaatinut infraa, kalustoa, toiminnan kehitystä ja ammattilaisia. Kokonaisvaikutus on ollut mittava myös Suomen ja Uudenkaupungin ulkopuolelle.

Matkan varrelle on mahtunut riemukkaita onnistumisia ja olen ollut mukana ratkomassa ennalta arvaamattomia haasteita. Voin sanoa, että on juostu kovaa ja tiukat käännöksetkin on nähty ja tehty. Olen oppinut, että kasvun onnistumiseksi tulee nähdä myös pienemmätkin palaset isosta kuvasta ja kehittää koko yrityksen liiketoimintaa yhtenäisesti askel kerrallaan. Nyt tiedän, miten autoja tehdään ja mitä kaikkea se vaatii. ValueSource ja autoteollisuuden tehtävät pitkän Nokian työuran jälkeen ovat olleet paras mahdollinen kombinaatio minulle.”

Eija Etu-Seppälä, Hankinta- ja logistiikka-asiantuntija

fill-arrow

Haasteita tai vakautta

Voit hakea uusia haasteita, dynaamista muutosta tai arvostaa vakautta urallasi. Tarjoamme kaikkia näitä vaihtoehtoja, ja jokainen meistä voi löytää juuri sen oman urapolkunsa hankinnan Huippujengissä.

Tule mukaan Huippujengiin tai liity osaajapankkiimme varmistamaan paikkasi tulevana Huippujengiläisenä.

Takaisin Huippujengin jäsenyys -sivulle >

 

TUTUSTU AVOIMIIN TEHTÄVIIN

 

Lue lisää aiheesta blogeistamme: