<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=154801&amp;fmt=gif">

ValueSource Akatemia - urapolkusi ponnahduslauta kohti huippua

ValueSource Akatemia on Turun yliopiston kanssa yhteistyössä rakennettu konsepti, joka tarjoaa toimitusketjun hallinnan tehtävistä kiinnostuneille nuorille alan opiskelijoille tai vastavalmistuneille mahdollisuuden työllistyä kiinnostavien tehtävien parissa alan ammattilaisten ohjauksessa.

ValueSourcen kautta monet nuoret ovat saaneet tärkeän ensikosketuksen oman alansa töihin. Meillä työskentelevät nuoret toimivat niin oston, strategisen hankinnan ja logistiikan tehtävissä kuin konsultoinnin tehtävissäkin. Mahdollisuuksia on sekä kokoaikaiseen että osa-aikaiseen työskentelyyn joustavin työajoin. Myös monet päättötyöt ja gradut ovat saaneet toimeksiantonsa ValueSourcelta.

ValueSource Akatemian kautta tahdomme avata tuleville hankinnan ammattilaisille mahdollisuuden mielenkiintoisiin ja haastaviin tehtäviin hankinnan näköalapaikoilta. Hyödynnettävissä oleva ValueSourcen Huippujengin osaaminen ja kollegoiden tuki tarjoaa vertaansa vailla olevat kehittymismahdollisuudet urapolulla. Ylläpidämme ja kehitämme henkilöstömme osaamista erilaisin koulutuksin. Lisäksi ketterä palkkiomallimme takaa myös sen, että panostus ja onnistumiset tuntuvat ja näkyvät kehityksen ja fiiliksen lisäksi myös palkkapussissa.

Tutustu alta Supply Specialistina toimivan Lotan ja Sourcing Assistantina työskentelevän Nikon kokemuksiin.

fill-arrow

"ValueSourcen Akatemia on mainio konsepti, sillä se tarjoaa mahdollisuuksia saada esimerkiksi juuri sen kriittisen tärkeän ensikosketuksen oman alan töihin. Siten Akatemia edesauttaa opiskelijoidemme sujuvaa siirtymistä koulunpenkiltä menestykselliselle työuralle - vaikkapa hankinnan parissa!”

Harri Lorentz, apulaisprofessori, toimitusketjun johtaminen Turun yliopisto ja Turun kauppakorkeakoulu.

fill-arrow

Monipuolisuus tekee työstä kiinnostavaa ja äärimmäisen opettavaista

Tuotantotalouden insinööriksi valmistunut Lotta aloitti työskentelyn ValueSourcella pian valmistumisensa jälkeen. Supply Specialistin työnkuvassa Lotta on päässyt työskentelemään osana toimitusketjun eri vaiheita. Laaja-alainen toimenkuva pitää työn kiinnostavana ja toimitusketjun kokonaisuuden hahmottaminen on ollut todella opettavaista.

Valmistuin tuotantotalouden insinööriksi Turun Ammattikorkeakoulusta ja pian valmistumiseni jälkeen aloitin ValueSourcella Supply Specialistina. Työssäni olen mukana toimitusketjun eri vaiheissa - monipuolisuus tekee työstä todella kiinnostavaa, mutta myös opettavaista. Erityisesti nautin siitä, että saan tehdä yhteistyötä eri toimijoiden kanssa asiakkaista toimittajiin ja oman firman sisällä. Auttaminen ja tunne siitä, että tuottaa toisille todellista lisäarvoa motivoivat minua eteen päin.

Mielestäni oma urani on saanut hyvän alun ValueSourcella. Perehdytykseni oli kattava ja vaikka työskentelenkin etänä, pystyn toimimaan todella itsenäisesti. Yhteydenpito on helppoa ja tukea on aina tarvittaessa saanut. Koen, että asiantuntijoista koostuvalta Huippujengiltä tulen saamaan vielä huiman määrän oppia ja apuja työssäni. Haluan kannustaa kaikkia niitä, jotka ovat urapolkunsa kynnyksellä. Uskon, että jokaiselle on oma paikka työelämässä, joten lähtekää rohkeasti siihen suuntaan, mikä itseänne todella kiinnostaa. Tärkeintä on, että seuraa omia tavoitteitaan ja unelmiaan."

Lotta Heimola, Supply Specialist, Nordic ID

fill-arrow

Koulunpenkiltä Sourcing Assistantiksi

Niko on työskennellyt vuoden verran Sourcing Assistantina ValueSourcen asiakasyrityksessä. Niko kiinnostui hankinnoista jo koulunpenkillä ja kun sopiva työpaikka tuli vastaan, ei hän aikaillut hetkeäkään. Mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävät ovat ruokkineet tunnetta siitä, että oikea suunta urapolulla on tullut valittua.

“Opintojeni aikana Turun kauppakorkeassa kiinnostuin toimitusketjusta sekä hankinnoista ja huomasin, että tämä on minun juttuni. Löysin alaan liittyvän kiinnostavan työpaikkailmoituksen ValueSourcelta ja päätin hakea. Ennen kuin huomasinkaan, minulla olikin jo sopimus kädessäni ja työt Sourcing Assistantin / Junior Purchaserin toimenkuvassa ValueSourcen asiakasyrityksessä alkoivat.

Työnkuvani on todella monipuolinen ja olen oppinut huimasti. Hankintatiimissä työskentely, suuren organisaation työskentelytavat ja erityisesti toimittajien hallinta on tullut tutuksi. Kiinnostavin projekti, jossa olen ollut mukana, on ollut uusien komponenttitoimittajien valintaprosessi. Tiettyjen kriteerien perusteella toimittajaehdokkaat tiivistettiin prosessin aikana parhaisiin ehdokkaisiin, joista valinnat lopulta tehtiin. Mielestäni hankinnat ovat yksi valmistavan teollisuuden yrityksen tärkeimpiä kulmakiviä ja niihin pitäisi panostaa monessa paikassa paljon paremmin.

Nyt noin vuoden mittainen urani ValueSourcen kautta on ollut minulle äärettömän merkittävä. Näen hyviä etenemismahdollisuuksia tulevaisuudessa, kun graduni valmistuu ja minulla on taskussani arvokasta kokemusta työelämästä. Suosittelen lämpimästi laittamaan hakemusta ValueSourcelle, mikäli toimitusketjut ja hankinnat kiinnostavat. Oppiminen työelämässä on aivan jotain muuta kuin koulunpenkillä istuessa - tästä saan erinomaiset eväät tulevaan.

Niko Yli-Junnila, Sourcing Assistant ValueSourcen asiakasyrityksessä

fill-arrow

Mielenkiintoisia työtehtäviä ja haasteita toimitusketjun näköalapaikoilta

ValueSource on tarjonnut jo yli 100:lle nuorelle ammattilaiselle merkittävän urakehityksen omissa ja asiakkaidensa työtehtävissä. Etsit sitten kokoaikaista työtä, osa-aikaista työtä tai vaikka toimeksiantoa päättötyöllesi, ole meihin yhteydessä! Tarjoamme kaikkia näitä vaihtoehtoja - jokainen meistä voi löytää juuri sen oman urapolkunsa hankinnan Huippujengissä toimitusketjun ja hankinnan parissa.

HAE TÄSTÄ AKATEMIAAN!


Haluatko kysyä lisätietoja? Voit myös olla yhteydessä ValueSource Akatemian vastuuhenkilöön Pia Korpinevaan

Pia Korpineva
Puh: 040 1633218
pia.korpineva@values.fi

 

Haluatko tietoa avoimista työpaikoistamme? 

TUTUSTU AVOIMIIN TEHTÄVIIN

 

Lue lisää blogeistamme

Lue lisää Huippujengin urapoluista >