ValueSource Partners on vuoden 2023 Hankintayritys!
ValueSource halusi ottaa koko henkilöstön mukaan strategiamatkalle  

Työyhteisön pääseminen mukaan organisaation ”strategiamatkalle” ei ole itsestäänselvyys. ValueSourcen johdolle henkilöstön osallistaminen ja sitouttaminen liiketoimintastrategian rakentamiseen oli kuitenkin alusta asti tärkeää useista syistä.   Ketteränä matalan hierarkian organisaationa olimme tottuneet hyödyntämään asiantuntijoidemme kokemusta ja näkemystä. Tiedostimme, että ihmiset, meidän asiantuntijamme, ovat tärkein voimavaramme – kasvumme ja menestyksemme edellytys.   Lue, miten strategiatyömme prosessi eteni ja mitkä ovat […]

Lue lisää
Seuraa meitä

Hankintojen ammattilaisia ei löydy joka nurkalta, mutta meiltä heitä löytyy

Markkinatilanne on nostanut hankintojen merkityksen täysin uudelle tasolle, ja yritykset ovat hienosti heränneet panostamaan ostamiseen, taktiseen hankintaan, osaamiseen ja resursointiin. ValueSource tarjoaa hankinnan ammattilaiset joustavasti palveluna.
Olemme vuoden 2023 Hankintayritys!
”ValueSource Partnersin asiakkaiden saamat hyödyt ovat selkeästi rahassa ja hankintatoimen tason kehityksessä mitattavia. Lisäksi yrityksen kasvu on ollut vakaata ja sen toiminta erittäin kannattavaa”
- Anna Aminoff, LOGYn palkintovaliokunnan puheenjohtaja
Kuulostaako jokin näistä tutulta?
 • Haastavaa reagoida nopeasti vaihtuviin osaajatarpeisiin
 • Vaikea ylläpitää sopiva määrä hankinnan ja toimitusketjun ammattilaisia
 • Henkilöstötilanne ei ole tarpeeksi joustava
 • Rekrytointikustannukset ovat kovat ja vain kasvavat - markkinatilanne on haastava
 • Osaajien etsintään ja rekrytointiin ei riitä tarpeeksi aikaa
 • Henkilökuluja ei haluta lisätä

Yllä mainitut ovat äärimmäisen yleisiä haasteita. Ratkaisemme nämä sekä monet muut hankinnan ja toimitusketjujen haasteet yli 50 ammattilaisemme voimin.
Sinä kerrot haasteesi, me ratkaisemme sen!

Helposti, joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Hankinnan ammattilaiset joustavasti palveluna tarpeeseesi

Ammattitaitoinen resursointi tilanteen ja projektien mukaan nopeuttaa muutosten toteuttamista ja parantaa kustannustehokkuutta - tuo joustoa projekteihin, investointeihin, poissaoloihin tai kausivaihteluun. Henkilöstötarpeesi voi olla lyhytkestoinen sijaisuus, kiireapu tai taktinen valinta panostaa pidempiaikaiseen kehitykseen hankinnoissasi.

Tarjoamme hankintoihin tiimiisi integroituvat ammattilaiset ketteränä henkilöstöpalveluna operatiivisesta ostajasta aina hankintajohtajaan.

Meiltä saat kaiken tarvittavan

Tunnemme rekrytointimarkkinan ja toimitusketjun kovat ammattilaiset kuin omat taskumme. Voit ulkoistaa meille rekrytoinnin haasteet ja säästät aikaasi. Tunnemme työn vaatimukset - tarjoamme juuri sinun tavoitteisiisi ja tiimiisi sopivat henkilöt.
Joustavuutta muutoksiin
Henkilökulujen optimointia
Vapautat omaa aikaasi

Joustava hankintojen resursointiratkaisu

Asiakkaamme ovat palautteen mukaan erityisen tyytyväisiä palvelumme joustavuuteen, nopeuteen, osumatarkkuuteen ja riskittömyyteen. Sinulla on tarve ja meillä tekijät. Tarpeesi voi olla esimerkiksi yksi ostaja väliaikaiseen tarpeeseen tai haluat hankintatiimin tärkeään investointihankkeeseen moneksi vuodeksi. Kerro meille tarpeestasi ja hoidamme loput.
Saat meiltä
Toimitusketjun ammattilaiset ostajasta hankintajohtajaan joustavasti palveluna. Osaaminen ja menestys asiakkaan kanssa on meille itseisarvo ja siksi annamme tyytyväisyystakuun palvelullemme. Ammattilaisemme taustalla on yli 50 osaajan tuki ja laaja toimialaosaaminen – saat enemmän kuin yhden henkilön panoksen – saat ratkaisun.
Tulokset

Tähän mennessä olemme toteuttaneet jo yli 200 rekrytointia – tahti sen kuin kiihtyy!

 • Oikea-aikaista osaamista käytössäsi
 • Joustavuutta toimintaasi
 • Nopeaa reagointia muutoksiin
 • Henkilöstökulusi vähenee
 • Rekrytointikustannukset vähenevät
 • Aikaasi säästyy muuhun oleelliseen
Toimintamalli
Lähdemme liikkeelle Asiakkaamme vaatimuksista ja odotuksista. Laadimme yhdessä osaajaprofiilin, josta työmme käynnistyy. Osoitamme sinulle sopivat ehdokkaat tai mikäli haluat suorahaun, niin käynnistämme rekrytointiprosessin, jonka hoidamme alusta loppuun. Asiakas valitsee ehdokkaan ja tekee päätökset. Me hoidamme loput.
Seuraavaksi
Otathan yhteyttä ja kerrot hieman lisää odotuksista, vaatimuksista ja tehtäväkentästä. Meidän toimintamme ytimessä on yli 50 ammattilaisen tiimi. Haastattelemme uusia ehdokkaita päivittäin koko Suomen alueelta.
Ota yhteyttä Katiin!
Soittamalla numeroon: 050 5233 969
tai jättämällä yhteydenottopyynnön.

  VALUESOURCE PARTNERS LYHYESTI

  Asiakkaanamme voit täysillä keskittyä liiketoimintaasi, me hoidamme hankinnat ja operatiivisen ostamisen - aina puolueettomasti, ammattimaisesti ja tuloksellisesti. Vuodesta 2009 lähtien olemme auttaneet yrityksiä parantamaan kilpailuetujaan ja menestymään.

  Tehdään sinunkin yrityksesi hankinnoista kilpailuetu!
  >
  1000
  M €
  Hankintojemme arvo
  4.6
  M €
  Liikevaihtomme
  50
  +
  Hankinnan huippujengiläistämme
  Suosittelijat
  Menestystä ja kestävää kilpailukykyä syntyy hankintatoimea terävöittämällä ja hallinnoimalla ammattimaisesti. Menestyvät asiakkaamme ovat siitä paras esimerkki. Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin ja tuloksiin!

  Compass Group Finland Oy

  Okartek Oy

  Dinolift Oy

  Raute Oyj

  QuietOn Oy

  Exel Composites Plc

  Valmet Automotive Oy

  VSV-Konserni

  Novitek

  Bronto Skylift Oy Ab

  Pimatic Oy

  IT-Line Oy

  Raute Oyj

  Metso Outotec Finland Oy

  Meriaura Group

  Turku Energia

  Viessmann

  Transtech Oy

  Taksi Helsinki Oy

  Cargotec

  OP

  KSS Energia Oy

  Enics

  Valmet Automotive

  Finferries

  Teemme hankinnoista sinulle kilpailuedun.

  ValueSource Partners Oy
  Linnankatu 3B
  20100 Turku
  Y-tunnus: 2283239-3

  Tel: +358 (0)10 420 1110
  E-mail: info@values.fi
  Ota yhteyttä
  Tietosuoja
  Seuraa meitä
  © All Rights Reserved 2024 ValueSource Partners Oy