Investointihankinta on organisaatioiden kysytyimpiä palveluita tällä hetkellä – mitä prosessissa kannattaa huomioida?

Investointihankintaa koetellaan kaiken muun hankinnan tavoin tällä hetkellä suhteellisen vahvasti maailmantilanteen myllerrysten vuoksi. Kuten jo varsin hyvin tiedetään, koronapandemia on aiheuttanut jo yli kahden vuoden ajan toimitusketjuihin ja saatavuuteen huomattavia haasteita, ja lisäksi Ukrainassa käytävä sota on tuonut soppaan omat hankaluutensa. Markkina käy tällä hetkellä kuitenkin todella kuumana, ja investointihankinta onkin eri hankintaorganisaatioiden kysytyimpiä palveluita. […]

Lue lisää
Seuraa meitä

Kilpailutukset ja hankintaprojektit palveluna

Anna ammattilaisten hoitaa kilpailutukset ja toimittajahaut. Vältät kilpailutusten karikot ja lopputuloksena saat toiveittesi mukaiset hankinnat puolueettomasti vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla. Sinulla on tarve ja speksi – meillä on siihen ratkaisu!

Kilpailutukset ja toimittajahaut – Fiksu hankinta nostaa kilpailukykyä

Markkinat muuttuvat, toimitusketjut ovat rikkoutuneet ja samalla kilpailu kiristyy, jolloin kilpailukyvyn säilyttäminen vaatii uusien ratkaisujen kuin myös kustannusetujen hakemista kaikilta yrityksen liiketoiminnan eri osa-alueilta. Hankintojen osuus liikevaihdosta on usein merkittävä - jopa yli 60% liikevaihdosta - silloin kannattaa keskittyä hankintojen tehokkaaseen toteutukseen ja kokonaisuuden hallintaan. Tässä ammattilaisemme auttavat ja toteuttavat hankinnat sekä kilpailutukset palveluna lähtötilanteen kartoituksesta ostosopimuksiin – puolueettomasti ja tuloksellisesti.
Kilpailukyky paranee
Yritys voi keskittyä ydinosaamiseensa
Kustannusedut jopa 10-60%
Meiltä saat kaiken tarvittavan
Meiltä saat toimittajahaut markkinaselvityksestä aina koko hankintaprosessin ammattimaisesti toteutettuna. Kyseessä voi olla valmistavan teollisuuden suorat materiaaliostot tai epäsuorat hankinnat ns. liiketoiminnan muut kulut – meiltä löytyy osaaminen, toimittajatiedot ja työkalut. Palvelumme sisältää hankintaprosessin ammattimaisen toteutuksen kokonaisuudessaan. Tulokseen sidottuna – riskittömästi. Sinulla on tarve ja speksi – meillä on siihen ratkaisu!

Kilpailutukset vai hankintaprosessi palveluna

Tulokset
Vältät kilpailutusten karikot, säästät aikaasi ja lopputuloksena saat vaatimustesi mukaiset hankinnat puolueettomasti toteutettuna. Olemme korjanneet kymmeniä toimitusketjuja ja saavuttaneet kustannushyötyjä jopa 15-60% lähtötilanteeseen verrattuna. Toimittajamarkkina myös arvostaa ammattimaisesti ja puolueettomasti toteutettuja hankintoja.
Osaaminen
Teemme lähtötilanteen analysoinnin ja yhteistyöllä koostamme vaatimukset. Mikäli kilpailutus nähdään tuloksellisena, niin viemme sen läpi ammattilaistemme voimin ja sähköistä kilpailutusjärjestelmää hyödyntäen. Kunnioitamme asiakkaan aikaa ja ajankäyttö sovitaankin heti yhteistyön alussa – näin säästät omaa aikaasi muuhun tärkeään.
Toimintamalli
 • Sopimus ja valtakirja
 • Objektiivinen lähtötilan analysointi
 • Suositus toimenpiteistä
 • Yhteinen päätös kilpailutuksesta
 • Kilpailutuksen toteutus
 • Vertailu ennalta sovituilla kriteereillä
 • Valinta ja päätökset
 • Muutoshallinta ja käyttöönotto
Kestäviä tuloksia
Kokonaiskustannusten säästöt toteutuvat fiksulla ostamisella. Varmistamme, että asiakkaamme pystyvät hyödyntämään saavutetut tulokset ja avustamme toimittajien vaihdoissa sekä seuraamme toteutumaa kanssasi. Varmistamme lopputuotteen tai palvelun laadun ja pidämme huolta, että asiakkaamme vaatimukset toteutuvat.

Hankimme ja kilpailutamme puolestasi

Metallituotteet ja alihankintapalvelut
Automaatiotekniikka ja teollisuuskomponentit
Muovituotteet ja alihankintapalvelut
Muut tuotannolliset materiaalit ja palvelut (mm. tarvikeostot & MRO)
Elektroniikka ja sopimusvalmistus
Ei-tuotannolliset ns. epäsuorat hankinnat (liiketoiminnan muut kulut)
Kilpailutuksissa varmistetaan aina lopputuotteen tai palvelun laatu sekä pidetään huolta, että asiakkaan vaatimukset toteutuvat. Saatavuuden parantaminen ja kustannussäästöt ovat yleisiä tavoitteita, mutta vielä oleellisempaa on samalla kehittää myös Asiakkaan toimintaa ja ostamista entistäkin fiksummaksi – näin tehdään kestäviä tuloksia liiketoimintaan.
Kysy meiltä lisää
Kestäviä tuloksia
1.

Sopimus toimeksiannosta ja valtakirja

2.

Lähtötietojen koostaminen mm. ostotiedot, sopimukset ja speksit

3.

Väliraportti ja yhteinen päätös kilpailutuksen toteuttamisesta

4.

Kilpailutus sovitulla toimittajakentällä ja sisällöllä

5.

Pisteytys, vertailu ja suositukset asiakkaalle

6.

Valintapäätös, asiakas päättää

7.

Ostosopimus asiakkaalle ValueSourcen neuvottelemana

8.

KPI mittaus
Ostojen seuranta
Power BI raportointi
Suositukset

Materiaalit
Tietopaketteja, vinkkejä, käyttäjäkokemuksia. Lataa ja tutustu. Käydään yhdessä keskustelua hankintatoimen ajankohtaisista teemoista.
Katso kaikki materiaalit
Suosittelijat
Menestystä ja kestävää kilpailukykyä syntyy hankintatoimea terävöittämällä ja hallinnoimalla ammattimaisesti. Menestyvät asiakkaamme ovat siitä paras esimerkki. Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin ja tuloksiin!

Exel Composites Plc

Valmet Automotive Oy

VSV-Konserni

Novitek

Bronto Skylift Oy Ab

Pimatic Oy

IT-Line Oy

Raute Oyj

Metso Outotec Finland Oy

Meriaura Group

Turku Energia

Viessmann

Transtech Oy

Taksi Helsinki Oy

Cargotec

OP

KSS Energia Oy

Enics

Valmet Automotive

Finferries

Teemme hankinnoista sinulle kilpailuedun.

ValueSource Partners Oy
Linnankatu 3A
20100 Turku
Y-tunnus: 2283239-3

Tel: +358 (0)10 420 1110
E-mail: info@values.fi
Ota yhteyttä
Tietosuoja
Miten voimme auttaa?
Vastaamme sinulle 24 tunnin sisällä.

  Seuraa meitä
  © All Rights Reserved 2022 ValueSource Partners Oy