<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=154801&amp;fmt=gif">

Bronto Skylift Oy Ab

  • Bronto Skylift on maailman johtava suurten kuorma-autoalustaisten henkilönostimien valmistaja.
  • Yritys suunnittelee, valmistaa, myy ja huoltaa nostolavalaitteita, joita käytetään korkealla tapahtuvassa työssä palo- ja pelastustoimissa, sekä huolto- ja urakointipalveluissa
  • Tuotevalikoimaan kuuluu lukuisia malleja, joiden työskentelykorkeus yltää jopa 112 metriin.
  • www.brontoskylift.com

Hankinnasta yhtiön strateginen voimavara

”Hankintatoimen potentiaali liiketoiminnan tuloksentekijänä on saanut uuden tavoitteellisen suunnan.”

Lasse Orre, Toimitusjohtaja, Bronto Skylift Oy Ab

Projektin aloitus ja lähtökohdat:  
Bronto Skylift oli päivittämässä liiketoimintastrategiaansa, johon liittyi olennaisesti myös koko toimitusketjun kehitys ja johtaminen niin taktisella, kuin operatiivisellakin tasolla. Yhtiössä tarvittiin selkeästi vahvaa hankinnan tuloksentekijää.

Yhteistyön roolit:
ValueSourcella oli tarjota rosteristaan osaava hankintajohtaja ja operatiivisen ostamisen prosessiammattilainen. Nykytilan analysoinnin kautta saatiin hyvät lähtökohdat hankintastrategian määrittelyyn hyödyntäen konsultaatiopalveluissa oppimaamme ja käyttämäämme menetelmää.

Liiketoiminnan tavoitteita tukemaan luotiin kattava hankintastrategia. Laajaa kokemustamme strategiatyöstä hyödynnettiin johtoryhmässä myös muilla osa-alueilla.

Tulokset:
Uuden strategian jalkauttamisen myötä toimitusketjun hallinta ja hankintojen päivittäinen johtaminen on saatu vietyä seuraavalle tasolle. Kategorinen hankintojen hallinta, sekä operatiivisen ostamisen prosessin optimointi ja jatkuva kehitys saatiin hyvin liikkeelle tavalla, joka aidosti tukee liiketoiminnalle asetettuja tavoitteita.

Tunnistetut kehityskohteet, eli ”must win battlet” ohjaavat strategian käyttöönottoa hankintajohtajan jatkaessa suunnitelmallista kehitystä yhdessä uudelleen rakennetun hankintaorganisaation kanssa. Tässä työssä sinnikkyys ja sparraustuki ovat avaintekijöitä onnistumiseen. Strategian implementointi vaatii aikaa ja avointa yhteistyötä. On hienoa saada olla mukana tällä matkalla!

Lisätiedot
Mietitkö hankintastrategian luomista tai hankinnan kehittämistä? Ulkoisen asiantuntijan avulla projekti etenee ja saat ulkopuolisen ammattilaisen näkemyksen sekä laajaan kokemuksen eri toimialoilta avuksesi mukaan projektiin. Kysy lisää, niin jutellaan miten räätälöimme toteutuksen. Varaa maksuton verkkopalaveri asiantuntijamme kanssa kätevästi alta tai soita suoraan Timolle 050 325 2606.

Varaa aika Timolta

Takaisin Suosittelijat-sivulle >