<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=154801&amp;fmt=gif">

Valmet Automotive

  • Autoteollisuuden kuumin aihe juuri nyt on liikenteen sähköistyminen. Se on myös Valmet Automotiven keskeinen teema.
  • Autoteollisuuden tarve akkujärjestelmille ja akkujen tuotantokapasiteetille kasvaa jatkuvasti. Valmet Automotive on monille autonvalmistajille strateginen kumppani, joka voi tarjota akkujärjestelmissä täyden palvelun projekteja: konsepti, kehitys, prototyypit, testaus ja tuotanto.
  • Vuonna 2019 toimintansa aloittanut Salon akkutehdas ja vuonna 2021 toimintansa aloittava uusi akkutehdas Uudessakaupungissa korostavat vahvaa markkina-asemaa akkumoduulien ja -pakettien tier 1 ‑tason toimittajana.
  • https://www.valmet-automotive.com/fi/sahkoautot/

Valmet Automotive: Investointihankintojen osaajilla hankkeet sujuvat!

” Great work from Heikki, Jarmo and Markku. Their positive attitude and solution orientated approach are highly appreciated and recognized by the teams they’re working with”

Colin Allsopp, Indirect Sourcing Manager, Valmet Automotive

Yhteistyön aloitus ja lähtökohdat

Valmet Automotive (VA) on pitkään hyödyntänyt ValueSourcen joustavaa hankinnan resursointipalvelua investointihankkeissaan. Valmet Automotiven ottaessa entistä enemmän jalansijaa sähköisen liikenteen ratkaisujen valmistajana, oli hienoa päästä mukaan rakentamaan tuotantolinjoja Uuteenkaupunkiin ja Saloon – Uudessakaupungissa autojen sopimusvalmistuslinjat olivatkin meille jo entuudestaan hyvin tuttuja.

Investointihankintojen ammattilaisemme tietävät ja tuntevat VA:n prosessit ja toimintatavat, joten ValueSourcen tuottama lisäarvo investointihankintoihin on ollut välitön palvelun alkaessa ja laajentuessa – kokeneemmat ostoinsinöörimme perehdyttävät nopeasti uudet tiimiläisemme, jolloin VA:n huoli pitkästä investointihankintojen hallinnan oppimiskäyrästä jää pois.

Yhteistyön roolit

ValueSourcen ostoinsinöörit toimivat kiinteänä osana VA:n investointiprojektin organisaatiota; yhdessä tehdään tarvemäärittelyt ja tarkennukset, jotta saadaan hyvä hankintaprojekti ja lopputuloksena kustannustehokas ratkaisu oikeaan aikaan toimitettuna!

Tulokset 

VA:n esimiehemme Colinin antama kommentti puhukoon puolestaan!

Lisätiedot
Joustavan resursointimallimme avulla löydät sopivat osaajat projekteihisi nopeasti ja luotettavasti. Yhteydenotosta toteutuksen aloitukseen ei aikailla - sinulla on tarve ja meillä tekijät. Määritellään yhdessä sopiva ratkaisumalli, jolla edetä.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja investointipalvelustamme:
Juha-Matti Alve
050 431 9111
juha-matti.alve@values.fi

Tai varaa maksuton verkkotapaaminen Juha-Matin kalenterista:

Varaa aika Juha-Matilta

Takaisin Suosittelijat-sivulle >