Mitä kannattaa priorisoida yrityksen hankinnoissa vuonna 2022?

Vuoden 2022 alkupuoli on tuonut hankintojen maailmaan entistä enemmän haasteita, joita vastaan alan toimijat asiakkaineen ovat urhoollisesti kamppailleet. Jatkuvan koronaviruspandemian sekä viimeisimpänä poliittisen epävakauden tuoma epävarmuus heijastuu tällä hetkellä jokaiseen hankinnan osa-alueeseen materiaalien valmistuksesta toimitusketjujen kautta aina loppukäyttäjiin asti. Hankinta koostuu kuitenkin useista osa-alueista, ja hankalinakin aikoina yrityksen on mahdollista ottaa hankinnassa selviytymisen lisäksi myös […]

Lue lisää
Seuraa meitä

Liity mukaan hankinnan Huippujengiin

Kiinnostaako tehtävät Huippujengissä ja haluat liittyä mukaan? Tervetuloa mukaan Pohjoismaiden johtavaan hankinnan asiantuntijapalveluyritykseen.
Tehtävät Hankinnan Huippujengissä
Toimintamme perustuu osaaviin ja asiakkaan etuja puolueettomasti edustaviin toimitusketjun hallinnan ja hankinnan ammattilaisten Huippujengiin. Tuemme toinen toisiamme onnistumisessa ja mahdollistamme koko tiimin osaamisen hyödyntämisen, niin asiakkaidemme kuin myös ValueSource Huippujengiläisten parhaaksi.

Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme menestymään ja samalla tarjota Huippujengiläisillemme alamme mielenkiintoisimpia tehtäviä, ihania ja osaavia työkavereita. Tiimissämme toimii mm. hankinnan, projektihallinnan, logistiikan, laadunhallinnan, tarve- ja tuotannonsuunnittelun ja analytiikan ammattilaisia. Hankintojen merkitys on nyt huomattu yrityksissä ja asiantuntijatiimimme kasvaa jatkuvasti.
Liity osaajaverkostoomme
Lähettämällä avoimen hakemuksen liityt samalla osaajaverkostoomme eli hankinnan sisäpiiriin ja varmistat, että tulet huomioiduksi tulevissa valinnoissa - löydetään juuri sinulle sopivin tehtävä. Meillä avoimen hakemuksen jättäminen ei todellakaan ole turhaa puuhaa.

Haemme aktiivisesti osaajaverkostomme jäsenille juuri sitä seuraavaa urakehitystä – sitä sopivinta mätsiä ja avoimia paikkoja ei välttämättä avata julkiseen hakuun. Tämän mahdollistaa toimiva ja proaktiivinen yhteistyö asiakkaidemme kanssa sekä juuri sinun kanssasi. Toivomme, että pidät hakemuksesi ja tietosi ajan tasalla. Saatamme kontaktoida sinua myös pidemmänkin ajan kuluttua, kun sopivia tehtäviä avautuu.
Avoin hakemus
Suvi Pekkinen
Rekrytointipäällikkö
Osaajaverkoston kehitys
Tel: 040 7677 265
E-mail: nimi.sukunimi@values.fi
Varaa tapaaminen
Pia Korpineva
Rekrytointi ja akatemia

Tel: 040 163 3218
E-mail: nimi.sukunimi@values.fi
Varaa tapaaminen
Teemme hankinnoista sinulle kilpailuedun.

ValueSource Partners Oy
Linnankatu 3A
20100 Turku
Y-tunnus: 2283239-3

Tel: +358 (0)10 420 1110
E-mail: info@values.fi
Ota yhteyttä
Tietosuoja
Miten voimme auttaa?
Vastaamme sinulle 24 tunnin sisällä.

    Seuraa meitä
    © All Rights Reserved 2022 ValueSource Partners Oy