ValueSource on mukana Alihankintamessuilla 26.9. - 28.9. Meidät löydät osastolta E1020!
Hankintojen keskeisimpien trendien TOP 5 juuri nyt

Millaiset trendit ohjaavat syksyn 2023 hankintoja? Kokosimme viiden keskeisimmän pointin ytimekkään listan, josta saat yhdellä silmäyksellä käsityksen hankinta-alan tämän hetken avainaiheista. 1. Resilienssi ja riskienhallinta Viimeaikaiset globaalit haasteet ovat herättäneet huolen hankintaketjujen haavoittuvuudesta ja tarpeesta lisätä niiden resilienssiä. Tämä on johtanut organisaatioiden aktiiviseen pyrkimykseen vahvistaa riskienhallintaa ja varmistaa toimitusvarmuus vaihtelevissa ja epävakaissa tilanteissa. Hankintatoimen strategioita […]

Lue lisää
Seuraa meitä

Ammatillinen kasvu ja tukeva työyhteisö siivittivät uusiin vastuutehtäviin

Hanna Uusi-Oukarilla on takanaan kehittävä rooli ValueSourcella IT-hankinnan tehtävissä. Hetki sitten Hanna siirtyi urallaan eteenpäin asiakkaalle vastuulliseen asemaan. Tässä haastattelussa hän avaa, millaisia kokemuksia ValueSourcen tehtävistä ja työyhteisöstä karttui ja mitä oppeja hän pääsee hyödyntämään nykyisissä haasteissaan.

Miten päädyit alun perin ValueSourcen leipiin, ja mitä työnkuvaasi kuului?

”ValueSourcelta oltiin minuun yhteydessä ja kysyttiin, olisinko kiinnostunut IT-hankintojen kategoriapäällikön tehtävistä. Olin pohtinut pitkään paluuta konsultin tehtäviin, ja tarjous oli sellainen, jota en halunnut ohittaa.

Päädyin vastaamaan organisaatiossa IT-hankintakategorian kehittämisestä, minkä lisäksi toimin yhdessä asiakashankkeessa IT-hankintapäällikön roolissa. Ehdin työskennellä ValueSourcella reilut puolitoista vuotta, ja vastuullani oli samat kahden roolin tehtävät koko tuon ajan.”

 

Millainen merkitys ValueSourcella oli omaan työidentiteettiisi hankinnan asiantuntijana, ja mitkä olivat tärkeimpiä saamiasi oppeja?

”ValueSource organisaationa ja koko sen monipuolinen työporukka antoivat kokonaisvaltaista tukea ammatilliseen kasvuuni hankinnan asiantuntijana. Sain kartutettua osaamispääomaani huomattavasti asiakastoimeksiantoni sekä esimerkiksi erilaisten koulutusten kautta.

Saamistani opeista nostaisin ehdottomasti esille proaktiivisen ja konsultatiivisen työskentelytyylin omaksumisen. Itsenäisyys ja oma-aloitteisuus ovat hankintakonsultin asiantuntijatehtäville ominaisia piirteitä. Kykenin myös asettamaan oman työni tavoitetason asiakkaan vaatimustason yläpuolelle – se, että pystyy tekemään töitä aina hieman vaatimuksia paremmin, luo vakaan pohjan ja edellytykset menestyksekkäälle yhteistyölle ja luottamukselle.

Päädyin siirtymään asiakkaan palkkalistoille, sillä viihdyn hyvin kansainvälisessä työyhteisössä ja laajempi vastuu mahdollisti ammatillisen kasvuni jatkumisen. Voin todeta mielelläni, että kokemuksesta ValueSourcella on ollut merkittävää hyötyä nykyisissä tehtävissäni IT-hankinnan kehittämisessä ja esimerkiksi sidosryhmäyhteistyössä.”

 

Miten kuvailisit ValueSourcea organisaationa ja työyhteisönä?

”ValueSource on kokemusteni mukaan toimintatavoiltaan ketterä organisaatio ja joustava työnantaja. Kasvavassa yrityksessä on mukava olla töissä, kun toiminta kehittyy nopealla vauhdilla. Huippujengi on myös täynnä mukavia ja osaavia ihmisiä.

Parhaimmat hetket ajastani ValueSourcella kiteytyy yhteisiin workshoppeihin ja illanviettoihin, joista ei tanssia ja naurua puuttunut. Suosittelen ValueSourcea kaikille, jotka nauttivat uusista haasteista, omaavat asiakaslähtöisen ajattelutavan ja ovat valmiita työskentelemään erilaisten ihmisten parissa vaihtuvissa ympäristöissä.”

Älä epäröi olla yhteyksissä jos haluat jutella lisää seuraavasta, tai vaikka ensimmäisestä, ura-askeleestasi hankinnan parissa.

Yhteystiedot: 0505233969 / kati.tallgren@values.fi

Teemme hankinnoista sinulle kilpailuedun.

ValueSource Partners Oy
Linnankatu 3B
20100 Turku
Y-tunnus: 2283239-3

Tel: +358 (0)10 420 1110
E-mail: info@values.fi
Ota yhteyttä
Tietosuoja
Seuraa meitä
© All Rights Reserved 2022 ValueSource Partners Oy