ValueSource on mukana Alihankintamessuilla 26.9. - 28.9. Meidät löydät osastolta E1020!
Hankintojen keskeisimpien trendien TOP 5 juuri nyt

Millaiset trendit ohjaavat syksyn 2023 hankintoja? Kokosimme viiden keskeisimmän pointin ytimekkään listan, josta saat yhdellä silmäyksellä käsityksen hankinta-alan tämän hetken avainaiheista. 1. Resilienssi ja riskienhallinta Viimeaikaiset globaalit haasteet ovat herättäneet huolen hankintaketjujen haavoittuvuudesta ja tarpeesta lisätä niiden resilienssiä. Tämä on johtanut organisaatioiden aktiiviseen pyrkimykseen vahvistaa riskienhallintaa ja varmistaa toimitusvarmuus vaihtelevissa ja epävakaissa tilanteissa. Hankintatoimen strategioita […]

Lue lisää
Seuraa meitä

Kokonaisvaltaista Palvelua

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc et dapibus diam. Nunc lobortis vel dui et aliquam.
Strategista hankintaa ja operatiivista ostamista
Markkinoilla on jatkuvaa muutosta, isoja murroskohtia ja samalla kilpailu kiristyy, ja kilpailukyvyn säilyttäminen vaatii uusien ratkaisujen kuin myös kustannusetujen hakemista kaikilta yrityksen liiketoiminnan eri osa-alueilta. Hankintojen osuus liikevaihdosta on usein merkittävä - jopa 75% valmistavan teollisuuden yrityksellä - silloin kannattaa keskittyä hankintojen tehokkaaseen toteutukseen ja kokonaisuuden hallintaan.
Hankintoja kehitetään jatkuvasti liiketoiminnan näkökulmasta
Yritys voi keskittyä ydinosaamiseensa
Parannetaan yrityksen kilpailukykyä ja kehitysmahdollisuuksia
Meiltä saat kaiken tarvittavan
Uusi hankinnan ulkoistuspalvelu on moderni tapa hoitaa yrityksen hankinnat valmiina palveluna - joko suorat tai epäsuorat hankinnat tai molemmat. Palvelu sisältää hankintaprosessin ammattimaisen toteutuksen kokonaisuudessaan.
Kysy meiltä lisää
Hankinnan ulkoistuspalvelu
Hankinnan ulkoistuspalvelu
Miten paljon teillä käytetään organisaatiossa aikaa ostamiseen, laskuntarkastukseen ja epäselvyyksien selvittämiseen? Moni käyttää tietämättään aivan liikaa - yllätyt kun kokonaiskustannukset otetaan tarkasteluun.
Hallitse liiketoiminnan kulut
Luomme yrityksellesi yhteistyömallin, joka on avoin ja sujuva, ja jonka avulla pysytte aina ajan tasalla tämän ison ja usein hajanaisen kokonaisuuden kustannuksista ja kustannusrakenteesta.
Kilpailutukset ja hankintastrategiat
Tiimimme etsii yrityksellesi optimaaliset toimittajat kilpailuttamalla useamman toimittajan. Tai voimme luoda kanssanne yrityksen strategisen toimittajasuunnitelman.
Suorat hankinnat
Voit ulkoistaa ja jättää meille hoidettavaksi myös tuotannon suorat hankinnat sekä toimittajasuhteiden luomisen niin kriittisten kuin volyymihankintojen osalta. Voimme auttaa myös osto- ja hankintaosastosi kiireaikoina.
Materiaalit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque vehicula dolor libero, vitae maximus enim bibendum et. Nullam faucibus nulla viverra varius hendrerit.
Katso kaikki materiaalit
Suosittelijat
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc et dapibus diam. Nunc lobortis vel dui et aliquam. Proin in nisi a massa feugiat ullamcorper ac vitae nisi.

Dinolift Oy

Raute Oyj

QuietOn Oy

Exel Composites Plc

Valmet Automotive Oy

VSV-Konserni

Novitek

Bronto Skylift Oy Ab

Pimatic Oy

IT-Line Oy

Raute Oyj

Metso Outotec Finland Oy

Meriaura Group

Turku Energia

Viessmann

Transtech Oy

Taksi Helsinki Oy

Cargotec

OP

KSS Energia Oy

Enics

Valmet Automotive

Finferries

Teemme hankinnoista sinulle kilpailuedun.

ValueSource Partners Oy
Linnankatu 3B
20100 Turku
Y-tunnus: 2283239-3

Tel: +358 (0)10 420 1110
E-mail: info@values.fi
Ota yhteyttä
Tietosuoja
Seuraa meitä
© All Rights Reserved 2022 ValueSource Partners Oy